- ۰ نظر
- ۲۹ اسفند ۹۳ ، ۲۲:۰۰
ما پی نبرده ایم تو را آن چنان که هست
کاری نکرده ایم به قدر توان که هست
کــاری بــرای آمــدن تو نکــرده ایم
اما برای نذر قدوم تو جان که هست
گر بی قراری دل ما آشکـــار نیست پ
یدا ز حال و روز پریشانمان که هست
دل گه گـدار از تو جـدا می شود ولـی
این دست ها دخیل بر این آستان که هست
ما در قمــار عشق، به عشق تو آمدیم
پس فارغیم از همه سود و زیان که هست
ای دل برای عقده گشایی به کربلا
ما را نبرده اند اگر ، جمکران که هست
منبع : http://azf06.blog.ir/
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، والده رئیس جمهور حجتالاسلام حسن روحانی صبح امروز درگذشت.
خانم «سکینه پیوندی» 90 ساله والده حجتالاسلام حسن روحانی که از چندی پیش در بیمارستان میلاد تهران بستری شده بود ساعت 07:30 دقیقه امروز 29 اسفند سال 93 و در آستانه دهه دوم ایام فاطمیه به دلیل بیماری و کهولت سن درگذشت.
مراسم تشییع روز یکشنبه دوم فروردین برگزار می شود.
نویسنده: فوت مادر بزرگوار رئیس جمهور را به ایشان و خانواده محترم تسلیت عرض می کنم.
امشب شب جمعه آخر سال است فاتحه ای نثار کنید برای : 1- روح بلند امام خمینی که روح زندگی در همه ما دمید
2- همه شهدا از صدر اسلام تا کنون، علی الخصوص شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی ایران و شهدای 8 سال دفاع مقدس و همه شهدای گمنام و جاوید الاثر
3- برای همه آنان که قدمی و یا قلمی، با جان و یا با مال برای اعتلای دین خاتم زحمت کشیدند.
4- برای همه آنها که برای ما زحمت کشیدند و به قدر حتی یک سلام به گردن ما حق دارند.
5- برای آنها که از دنیا رفتند و کسی از آنها به یادگار نماند و یا کسی از آنها یاد نمی کند( بی وارث و بد وارث)
6- برای همه پدرو مادر ها و علی الخصوص پدران و مادران شهدا
قالَتْ فاطمه زهرا علیها السلام : إنَّ السَّعیدَ کُلَّ السَّعیدِ، حَقَّ السَّعیدِ مَنْ احَبَّ عَلیّا فى حَیاتِهِ وَ بَعْدَ مَوْتِهِ.(شرح نهج البلاغه ابن ابى الحدید: ج 2، ص 449 )
همانا حقیقت و واقعیّت تمام سعادت ها و رستگارى ها در دوستى علىّ علیه السلام در زمان حیات و پس از رحلتش خواهدبود.
تقوا آن نیست که با یک « تَق » ، « وا » برود ...
برگرفته از طلبگی های همسر یک طلبه ( talabegi.blog.ir )
آقای قالیباف : نمونهی دیگر اینکه یکی از کارهای ورزشی آقا، پیادهروی و کوهنوردی است. آقا در موارد فراوانی در راهپیماییها و کوهنوردیها، مشکلات را پیگیری میکنند و تذکر میدهند. من خاطرم هست که در بخش غربی ارتفاعات البرز، گروهی مشغول راهسازی بودند و خاکها را از بالا ریخته بودند و به بخشی از درختهای کف دره آسیب زده بود. آقا فرمودند وقتی دیدم خاک، تنهها و شاخههای درخت را گرفته است احساس خفگی به من هم دست داد چرا این موجود زنده را زیر خاک دفن میکنیم؟ به هر قیمتی باید جلوی این کار گرفته شود. حتی اگر این باغ شخصی است، در حال آسیب زدن به محیطزیست عمومی است و شما نباید اجازه بدهید، این اتفاق بیفتد. پس ایشان با این حساسیت موضوعات را دنبال میکنند.
همچنین در ارتفاعات شرق تهران حدود هفتاد هکتار زمین وجود داشت که کاربری آنجا براساس طرح تفصیلی پهنهی آر (R) بود. این پروژه مربوط به یکی از نهادها و ارگانهای مرتبط با رهبری محسوب میشد. ایشان مستقیم و بدون هیچ ملاحظهای دستور دادند که همهی آن یکجا تبدیل به فضای سبز شود. الآن هم پارکی در آنجا احداث شده است.
در خصوص حراست از حیوانات هم نکتهای بگویم. یکی از موضوعات جدی در شرق تهران، نداشتن کمربندی است. همه از غرب و جنوب، به سمت شمال و مازندران میروند. در نتیجه، باعث آلودگی میشوند. کامیونها مشکلات ایمنی و تصادفات را ایجاد میکنند. ما به این نتیجه رسیدیم که حتماً باید در آنجا کمربندی بزنیم. این کمربندی نمیتواند خیلی دور از شهر باشد. این مسیر از بخشی از مراکز نظامی و حیاتوحش منطقهی سرخهحصار عبور میکند. با نیروهای مسلح هماهنگ کردیم و پیشبینیهای امنیتی این کار را کردیم تا آسیب امنیتی برای نیروهای نظامی قصر فیروزه نداشته باشد.
ما به خیال خودمان پیشبینی لازم را کردیم و طرح را خدمت ایشان فرستادیم تا مجوز بگیریم. آنجا مربوط به نیروهای مسلح بود و طبیعتاً ایشان باید اجازه میدادند. اما ایشان گفتند در اینجا از وسط پارک رد میشویم. پس تکلیف آهوهای اینجا چه میشود؟ یعنی ضمن آنکه بهعنوان فرماندهی کل قوا بحث امنیتی اتوبان را از حوزهی مراکز نظامی در نظر بگیرند، به حیاتوحش توجه کردند.
شانزده ماه زمان بُرد تا طراحیها را عوض کردیم. در واقع، بهگونهای نظر ایشان را تأمین کردیم که وقتی کل این بزرگراه به ارتفاعات سرخهحصار میرسد، همه را تونل احداث کنیم. در واقع هزینهی مضاعف را قبول کردیم تا مزاحمتی برای حیاتوحش ایجاد نشود. قبل از اربعین، گزارش کامل را به ایشان دادیم و گفتند این طرح قابل قبولی است و من مطمئن شدم آسیبی به محیطزیست نمیخورد. شما میدانید که آقا چقدر به حل معضلات مردم توجه دارند و میخواهند اتوبان کشیده شود. با این حال، میگویند این هزینه و زمان را بپردازید تا به محیطزیست و زیست حیوانی آسیب نرسد. پس اهمیت کار روشن است.
خاطرهی دیگر اینکه ایشان فرمودند وقتی این درختها را میزنند، انگار اعضا و جوارح من را میزنند، دقت کنید این کار انجام نشود. وقتی باغبان میخواهند در محیط دفتر ایشان درختها را هرس کنند، ایشان با حساسیت دنبال میکنند که شاخهی اضافی قطع نشود. واقعاً این حساسیت وجود دارد و ما هم وظیفه داریم این کار را پیش ببریم.
البته در تهران در حوزهی محیطزیست با وجود همهی توجهات و عنایات حضرت آقا، وضع خوبی نداریم. روزهای پاک به تعداد انگشتان یک دست در سال میرسد و واقعاً هوا ناسالم است. حدود نود روز سالم و بقیه یا ناسالماند یا وضعیت کاملاً قرمز دارند. واقعیت این است که منشأ تولید این آلودگیها باید از بین برود.
ستاد ازغدی:
چون هفت روز هفته از شنبه تا جمعه ، از اقوام سامی و عرب وارد ایران شد.
در تقویم و تاریخ ایرانیان ، ماه سی روز بوده و هر روز از ماه اسمی منحصر به فرد داشته است.
اصلاً مفهوم هفته وجود نداشته که چهارشنبه در آن معنا داشته باشد.
نقل شده که بین اعراب قبل از اسلام ، چهارشنبه روز شوم و بد هفته دانسته میشده و معتقد بوده اند که در آنروز ارواح و اجنه انسانها را اذیت میکنند . اعراب میگفتند که چهارشنبه جشن بگیریم و مست کنیم و شادی کنیم تا شومی چهارشنبه از بین برود. در بین ایرانیان شور و شادی و جشن در پنجه یا دهه آخر سال و قبل از فروردین بوده اما چیزی بنام چهارشنبه سوری اصلا جزء آداب ایران قبل از اسلام نبوده است.
از روی آتش پریدن هم نه در سنت ایران قبل از اسلام و نه حتی در سنت زرتشتی ها بوده است.
الان هم اگر شما بپرسید، این در سنت زرتشتی ها نیست.
بله! زرتشتی ها در روزهای خاصی از سال به عنوان یک عید مذهبی مقدس به پشت بام ها میرفتند و آتش می افروختند، جهت احضار ارواح مردگان و آمدن آنها به زمین و یکجور نشانه بوده تا ارواح مردگان خانه را پیدا کنند یا آن ارواح شاد شوند و یکجور احترام به ارواح مردگان بوده است. روی پشت بام بوده و از روی آتش هم نمیپریدند که بگویند سرخی تو از من و زردی من از تو...
من از برخی آقایان موبدان زرتشتی هم که پرسیده ام، گفتند ما همچنان رسمی برای پریدن از روی آتش نداشته و نداریم.
بنابرین چهارشنبه سوری و از روی آتش پریدن سابقه تاریخی در ایران باستان ندارد، چه برسد به کارهای خطرناکی که الان میکنند.
"اسلام و ایران۱" سال۱۳۹۲ "