سراج معلم

لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم-لا موثر فی الوجود الا الله -امام خامنه ای:ان‌شاءالله تا ۲۵ سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت

سراج معلم

لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم-لا موثر فی الوجود الا الله -امام خامنه ای:ان‌شاءالله تا ۲۵ سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت

سراج معلم

هدف دادن اطلاعاتی در مورد دین و دنیاست
امیرالمومنین در حدیثی زیبا در راستای بصیرت افزایی می فرمایند: « کور آن کسی نیست که چشم ندارد ، بلکه کسی است که بصیرت ندارد. (کنزالعمال حدیث 1220) امام صادق(ع) می فرماید: عموی ما عباس بن علی، بصیرتی نافذ و استوار داشت. تعریفی بسیار زیبا از بصیرت : ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﺰﺭﮔﺎﻥ ﺧﺪﻣﺖ مقام معظم ﺭﻫﺒﺮﯼ ﺭﺳﯿﺪﻧﺪ ﻭ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺍﯼ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯿﻢ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺑﺎ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﺗﺮﺑﯿﺖﮐﻨﯿﻢ. آقا ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ: ﻣﻨﻈﻮﺭﺗﻮﻥ ﺍﺯ ﺑﺎ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﭼﯽ ﻫﺴﺖ؟ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ: ﮐﺴﺎﻧﯽ ﻣﺜﻞ ﻣﻘﺪﺍﺩ ﮐﻪ ﭼﺸﻤﺸﺎﻥ ﺑﻪ ﺩﻫﺎﻥ ﻣﻮﻻﯾﺸﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﮔﻮﺵ ﺑﻪ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﻭﻟﯿﺸﺎﻥ... آﻗﺎ ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ: ﺍﯾﻦ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺖ، ﺍﻣﺎ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ. ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻓﺮﺩ ﺑﺼﯿﺮ, ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﻣﺜﻞ ﻣﺎﻟﮏ ﺍﺷﺘﺮ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ امیرالمؤمنین (علیه سلام) ﺩﺭ ﻭﺻﻔﺶ ﻣﯿﻔﺮﻣﺎﯾﻨﺪ: مالک ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺍی اﺳﺖ ﮐﻪ ﺍگرﺩﺭ ﺑﯿﺎﺑﺎﻧﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﻣﻮﻻﯾﺶ ﻭ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﺎﯾﺪ، ﺩﻗﯿﻘﺎ" ﮐﺎﺭﯼ را ﻣﯿﮑﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻧﺰﺩ ﻣﻮﻻﯾﺶ ﺑﻮﺩ، ﻣﻮﻻﯾﺶ ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺍﻣﺮ ﻣﯿﮑﺮد... ﺑﺼﯿﺮﺕ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﺭ ﻏﯿﺒﺖ ﻣﻮﻻﯾﺖ هم ﺑﺪﺍﻧﯽ ﺍﻭ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ﻭ ﻫﻤﺎﻥ ﺭﺍ عمل کنی به نقل از qaemworld.blog.ir - هرگونه برداشت از این وبلاگ حتی بدون ذکر منبع آزاد است!

آخرین نظرات

هرگز ایران در طول دوره بعد از انقلاب، از سوی آمریکا تهدید به حمله نظامی با بمب اتمی نشده بود، اما در همین دولت و در زمانی که ایران در حال مذاکره و نشان دادن نرمش به آن هاست، از سوی آمریکا به حمله نظامی با بمب هسته ای تهدید می شود! لذا واقعا جای سئوال دارد که آیا از لحاظ دین و اعتقاداتمان جایز است که با آن ها مذاکره کنیم؟ آیا اسلام مذاکره با آمریکا را زیر شبح تهدید می پسندد یا خیر؟

تبیین: حجت الاسلام والمسلمین قاسم روانبخش با بیان این که هر چه مذاکرات جلوتر می رود، تهدید دشمنان، آشکار تر می شود و خوی استکباری آن ها بیش از پیش نمایان می شود خاطر نشان کرد: هرگز ایران در طول دوره بعد از انقلاب، از سوی آمریکا تهدید به حمله نظامی با بمب اتمی نشده بود، اما در همین دولت و در زمانی که ایران در حال مذاکره و نشان دادن نرمش به آن هاست، از سوی آمریکا به حمله نظامی با بمب هسته ای تهدید می شود! لذا واقعا جای سئوال دارد که آیا از لحاظ دین و اعتقاداتمان جایز است که با آن ها مذاکره کنیم؟ آیا اسلام مذاکره با آمریکا را زیر شبح تهدید می پسندد یا خیر؟

وی در ادامه اظهار داشت: یکی از دلایل انتخاب این عنوان شرایطی است که ما در آن واقع هستیم. موضوع مذاکرات ۱+۵ و گفت و گو های دو جانبه ایران و آمریکا که در سرلوحه کار دولت یازدهم قرار گرفته است و توافق احتمالی که در حال وقوع است و از آن به عنوان اولین گام تعامل با جهان یاد می کنند، ایجاب می کند که نشست هایی با این موضوعات برگزار شود. حجت الاسلام والمسلمین قاسم روانبخش با اشاره به سخن بعضی از سیاسیون و رییس جمهور محترم مبنی بر این که این مذاکرات و توافق، گام اول تعامل با جهان است، خاطر نشان کرد: از این عبارت بر می آید که این مذاکرات مقدمه ای است برای برداشتن گام های بعدی؛ لذا این سئوال در پیش روی قرار دارد که نوع تعامل نظام اسلامی با نظام بیگانه، چگونه باید باشد؟ آیا یک نظام اسلامی در تعامل با همه بیگانگان، باید در یک سطح و با یک روش عمل کند؟ وی با بیان این که برخی از کشور ها با ما دوست یا همسایه هستند و برخی از کشور ها از اول انقلاب با ما دشمنی داشته اند و دشمنی خود را بارها نشان داده اند، خاطر نشان کرد: حتی این کشور ها الان هم به یک معنی در حال جنگ با کشور ما می باشند؛ آن ها هم در بعد نظامی در منطقه با آتش افروزی جنگ در یمن و سوریه و عراق، در واقع به دنبال مقابله با جمهوری اسلامی هستند و هم در عرصه جنگ نرم و میدان فرهنگی که نمونه بارز آن فتنه ۸۸ بود، همه تلاش خود را برای براندازی نظام کردند.

روانبخش ادامه داد: موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) به عنوان یک مرکز علمی با ماهیت حوزوی باید به تبیین علمی و اسلامی نوع تعامل با انواع بیگانگان بپردازد و نخبگان و در سطح وسیع تر عموم جامعه را نیز از نتایج آن آگاه کند؛ البته فارغ التحصیلان نیز با شرکت در این نشست و عمیق تر کردن شناخت خود از این مسائل، می توانند در سطح جامعه و افکار عمومی، روشنگری کنند.

دبیر سیاسی هفته نامه پرتو با اشاره به این که مذاکره با شیطان، هیچ نفعی برای کشور و اسلام نخواهد داشت و لذا رهبری بارها از عدم خوش بینی خود نسبت به این مذاکرات، سخن به میان آورده اند ادامه داد: اگر این مباحث در جامعه به خوبی و به دور از تعصب و جناح بازی، تبیین شود، عملا به جامعه نشان داده خواهد شد که کلید حل مشکلات را در مذاکراه با آمریکا جست و جو کردن، امری لغو و بیهوده است و افکار عمومی این آمادگی را می یابد تا به موضوعات این چنین دل نبندد و حتی در صورت واقع بینی و آمادگی مسئولین و همراهی آن ها با مردم، در شرایطی که دشمن هر روز دشمنی خود را آشکارتر می کند، بتوان از مذاکرات خارج شد. وی با بیان این که هر چه مذاکرات جلوتر می رود، تهدید آن ها آشکار تر می شود و خوی استکباری آن ها بیش از پیش نمایان می شود خاطر نشان کرد: هرگز ایران در طول دوره بعد از انقلاب، از سوی آمریکا تهدید به حمله نظامی با بمب اتمی نشده بود، اما در همین دولت و در زمانی که ایران در حال مذاکره و نشان دادن نرمش به آن هاست، از سوی آمریکا به حمله نظامی با بمب هسته ای تهدید می شود! لذا واقعا جای سئوال دارد که آیا از لحاظ دین و اعتقاداتمان جایز است که با آن ها مذاکره کنیم؟ آیا اسلام مذاکره با آمریکا را زیر شبح تهدید می پسندد یا خیر؟

روانبخش ادامه داد: بیگانگان دو دسته اند؛ دسته اول خارجی هایی که با کشور ایران دوست هستند و مشکلی برای ما ایجاد نکرده اند و اکثر کشورها این چنین هستند و دسته دیگر کشورهایی که سالهای سال است که با ما عناد و دشمنی دارند. لذا باید بر اساس سیره و روش پیامبر (ص) با آن ها برخورد کرد

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">