شربتی برای بیماران قلبی
به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از فارس، غلامرضا کرد افشاری گفت: از دیدگاه طب سنتی، رعایت برخی موارد به سلامتی قلب کمک میکند، در این میان، عدم استنشاق بوهای ناخوشایند و در مقابل، بوئیدن گیاهان و میوه های مثل گلسرخ، شکوفه سنجد، سیب، بیدمشک، ریحان و سیب برای قلب مفید هستند.
وی ادامه داد: مصرف فالوده سیب و شربت سیب، خوردن و بوئیدن سیب، شادیبخش و تقویتکننده قلب است، مخصوصاً اگر با گلاب مصرف شود.
این متخصص طب سنتی گفت: شربت عرق بهارنارنج، مفرح، ضداسترس و اضطراب است و ترکیب گلاب با آب، عسل یا شکر و تخم ریحان نیز توصیه میشود.وی افزود: عصاره گل گاوزبان و مصرف عصاره کاسنی بسیار برای بیماران قلبی توصیه میشود و بهتر است این بیماران به جای مصرف شربت و نوشابههای غلیظ و شیرین، از این شربتها حتی به جای چای مصرف کنند.
کردافشاری ادامه داد: سبزیهایی مثل نعناع، ریحان و گشتنیز به دلیل داشتن بوی خوش و خواص مفید، مقوی قلب هستند، همچنین بیماران قلبی میتوانند از زعفران، بیشتر استفاده کننده چرا که شادیآور بوده و برای عملکرد بهتر قلب توصیه میشود. به بیماران قلبی توصیه میشود از عصبانیت، اندوه، افکار وسواسی، هیجانات ناگهانی، فعالیتهای سنگین و بیداری طولانیمدت بپرهیزند.
این متخصص طب سنتی تصریح کرد: در میان میوهها گلابی، سیب، لیمو، به و انار میوههایی هستند که از تجمع مواد زائد در قلب و عروق جلوگیری میکنند و تقویتکننده قلب هستند.
- ۹۴/۰۲/۳۰