سراج معلم

لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم-لا موثر فی الوجود الا الله -امام خامنه ای:ان‌شاءالله تا ۲۵ سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت

سراج معلم

لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم-لا موثر فی الوجود الا الله -امام خامنه ای:ان‌شاءالله تا ۲۵ سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت

سراج معلم

هدف دادن اطلاعاتی در مورد دین و دنیاست
امیرالمومنین در حدیثی زیبا در راستای بصیرت افزایی می فرمایند: « کور آن کسی نیست که چشم ندارد ، بلکه کسی است که بصیرت ندارد. (کنزالعمال حدیث 1220) امام صادق(ع) می فرماید: عموی ما عباس بن علی، بصیرتی نافذ و استوار داشت. تعریفی بسیار زیبا از بصیرت : ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﺰﺭﮔﺎﻥ ﺧﺪﻣﺖ مقام معظم ﺭﻫﺒﺮﯼ ﺭﺳﯿﺪﻧﺪ ﻭ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺍﯼ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯿﻢ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺑﺎ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﺗﺮﺑﯿﺖﮐﻨﯿﻢ. آقا ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ: ﻣﻨﻈﻮﺭﺗﻮﻥ ﺍﺯ ﺑﺎ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﭼﯽ ﻫﺴﺖ؟ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ: ﮐﺴﺎﻧﯽ ﻣﺜﻞ ﻣﻘﺪﺍﺩ ﮐﻪ ﭼﺸﻤﺸﺎﻥ ﺑﻪ ﺩﻫﺎﻥ ﻣﻮﻻﯾﺸﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﮔﻮﺵ ﺑﻪ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﻭﻟﯿﺸﺎﻥ... آﻗﺎ ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ: ﺍﯾﻦ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺖ، ﺍﻣﺎ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ. ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻓﺮﺩ ﺑﺼﯿﺮ, ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﻣﺜﻞ ﻣﺎﻟﮏ ﺍﺷﺘﺮ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ امیرالمؤمنین (علیه سلام) ﺩﺭ ﻭﺻﻔﺶ ﻣﯿﻔﺮﻣﺎﯾﻨﺪ: مالک ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺍی اﺳﺖ ﮐﻪ ﺍگرﺩﺭ ﺑﯿﺎﺑﺎﻧﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﻣﻮﻻﯾﺶ ﻭ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﺎﯾﺪ، ﺩﻗﯿﻘﺎ" ﮐﺎﺭﯼ را ﻣﯿﮑﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻧﺰﺩ ﻣﻮﻻﯾﺶ ﺑﻮﺩ، ﻣﻮﻻﯾﺶ ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺍﻣﺮ ﻣﯿﮑﺮد... ﺑﺼﯿﺮﺕ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﺭ ﻏﯿﺒﺖ ﻣﻮﻻﯾﺖ هم ﺑﺪﺍﻧﯽ ﺍﻭ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ﻭ ﻫﻤﺎﻥ ﺭﺍ عمل کنی به نقل از qaemworld.blog.ir - هرگونه برداشت از این وبلاگ حتی بدون ذکر منبع آزاد است!

آخرین نظرات

سرگردانی 6 هزار مسلمان از بیم قتل عام

يكشنبه, ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۰۴ ب.ظ
 
قایق‌های چوبی مملو از مهاجران مسلمانی که از بیم سرکوب بودائیان افراطی در میانمار این کشور را ترک کرده‌اند، هفته‌هاست بدون آب و غذا در دریا سرگردانند و هیچ کشوری آنها را نمی‌پذیرد!
سرویس اجتماعی-

به گزارش خبرگزاری‌ها، در حالی که مسئله سرکوب جمعیت روهینگیا در میانمار سال گذشته سروصدای زیادی به راه انداخت و مقامات این کشور را تحت فشارهای بین‌المللی قرار داد، اما وضعیت ناگوار این اقلیت مسلمان همچنان در سکوت خبری ادامه دارد.
سرکوب، فشار، وضعیت سخت معیشتی و شرایط دشوار زندگی، موجب شده تا سالانه هزاران نفر از اعضای این گروه جمعیتی که سال‌هاست در میانمار زندگی می‌کنند، برای فرار از این وضعیت دست به کوچ اجباری بزنند.
بیشترین این مهاجران در شرایطی تبعیض‌آمیز در اردوگاه‌های خارج از «راخین» پایتخت میانمار بدون دسترسی به خدمات عمومی زندگی می‌کردند.
حالا در تازه‌ترین موج مهاجرت‌ها از چند هفته قبل بیش از 6 هزار مسلمان بنگلادشی و میانماری که اغلب آنها روهینگیایی هستند، سوار بر قایق دل به دریا زده‌اند تا خود را از آنچه بسیاری نسل‌کشی خوانده‌اند، نجات دهند.
هفته‌هاست که قایق این مهاجران که قاچاقچیان آن را به حال خود رها کرده‌اند، در دریای آندامان در نزدیکی سواحل تایلند سرگردان است و مسافران آن از گرسنگی و تشنگی شدید رنج می‌برند.
«جاناتان هد» خبرنگار شبکه بی‌بی‌سی که از نزدیک قایق‌های این مهاجران را دیده، می‌گوید آنها وضعیت بسیار بدی دارند و مدام فریاد می‌زنند «به ما کمک کنید، گرسنه و تشنه‌ایم.»هرچند دولت تایلند وعده داده اجازه دهد تا این افراد به ساحل بیایند، اما تاکنون این امر اجرایی نشده و اوضاع ناگوار این گروه از مهاجران همچنان ادامه دارد.
به نوشته روزنامه نیویورک تایمز، مالزی هم از پذیرفتن این مهاجران سر باز زده و به نظر نمی‌رسد هیچ‌یک از کشورهای منطقه تمایلی به پذیرفتن آنها داشته باشند.
آنها نگرانند که پذیرش تعداد کمی از مهاجران باعث سرازیر شدن تعداد زیادی از مهاجران فقیر به کشورهای آنان شود و به همین خاطر از پذیرش مهاجران خودداری می‌کنند.
بنا به گزارش‌های رسیده اوضاع مسلمانان آواره به قدری ناامیدکننده است که هزار و 500 پناهجویی که خود را با شنا به سواحل اندونزی و مالزی رسانده‌اند نیز قرار است به دریا بازگردانده شوند!
تایم نیز گزارش داده است، ارتش تایلند مقداری آب و غذا در اختیار تعدادی کشتی سرگردان قرار داده است اما به نظر نمی‌رسد کمک بیشتری به مهاجران سرگردان شود. ارتش این کشور همچنین سه قایق مهاجران را پس از تعمیر دوباره به دریا بازگردانده است! و معلوم نیست با به اتمام رسیدن آب و غذا چه سرنوشتی در انتظار آنان است.
این جنایت بشری در حالی در سکوت خبری ادامه دارد که سازمان ملل در موضعی انفعالی فقط از دولت‌های منطقه خواسته است تا برای کمک به مهاجران سرگردان در دریا اقدام کنند!
مهمترین مشکل مهاجران روهینگیایی تابعیت آنان است که از سوی میانمار سلب شده است. دولت میانمار با سلب حق شهروندی مسلمانان روهینگیا اعلام کرده است این افراد مهاجرانی هستند که به طور غیرقانونی وارد میانمار شده‌اند. در حالی که اجداد آنان سال‌هاست در میانمار زندگی کرده‌اند. در حال حاضر یک میلیون و 300 هزار مسلمان روهینگیایی در میانمار زندگی می‌کنند که مورد ظلم اکثریت بودایی‌های این کشور قرار دارند.
با وجود گزارش‌هایی که در مورد وضعیت دشوار این گروه از مهاجران منتشر شده، تاکنون نهادهای بین‌المللی اقدام خاصی برای نجات آنها انجام نداده‌اند و به نظر می‌رسد قرار است این افراد در برابر دیدگان جهان قربانی شوند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">