سراج معلم

لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم-لا موثر فی الوجود الا الله -امام خامنه ای:ان‌شاءالله تا ۲۵ سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت

سراج معلم

لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم-لا موثر فی الوجود الا الله -امام خامنه ای:ان‌شاءالله تا ۲۵ سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت

سراج معلم

هدف دادن اطلاعاتی در مورد دین و دنیاست
امیرالمومنین در حدیثی زیبا در راستای بصیرت افزایی می فرمایند: « کور آن کسی نیست که چشم ندارد ، بلکه کسی است که بصیرت ندارد. (کنزالعمال حدیث 1220) امام صادق(ع) می فرماید: عموی ما عباس بن علی، بصیرتی نافذ و استوار داشت. تعریفی بسیار زیبا از بصیرت : ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﺰﺭﮔﺎﻥ ﺧﺪﻣﺖ مقام معظم ﺭﻫﺒﺮﯼ ﺭﺳﯿﺪﻧﺪ ﻭ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺍﯼ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯿﻢ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺑﺎ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﺗﺮﺑﯿﺖﮐﻨﯿﻢ. آقا ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ: ﻣﻨﻈﻮﺭﺗﻮﻥ ﺍﺯ ﺑﺎ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﭼﯽ ﻫﺴﺖ؟ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ: ﮐﺴﺎﻧﯽ ﻣﺜﻞ ﻣﻘﺪﺍﺩ ﮐﻪ ﭼﺸﻤﺸﺎﻥ ﺑﻪ ﺩﻫﺎﻥ ﻣﻮﻻﯾﺸﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﮔﻮﺵ ﺑﻪ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﻭﻟﯿﺸﺎﻥ... آﻗﺎ ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ: ﺍﯾﻦ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺖ، ﺍﻣﺎ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ. ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻓﺮﺩ ﺑﺼﯿﺮ, ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﻣﺜﻞ ﻣﺎﻟﮏ ﺍﺷﺘﺮ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ امیرالمؤمنین (علیه سلام) ﺩﺭ ﻭﺻﻔﺶ ﻣﯿﻔﺮﻣﺎﯾﻨﺪ: مالک ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺍی اﺳﺖ ﮐﻪ ﺍگرﺩﺭ ﺑﯿﺎﺑﺎﻧﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﻣﻮﻻﯾﺶ ﻭ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﺎﯾﺪ، ﺩﻗﯿﻘﺎ" ﮐﺎﺭﯼ را ﻣﯿﮑﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻧﺰﺩ ﻣﻮﻻﯾﺶ ﺑﻮﺩ، ﻣﻮﻻﯾﺶ ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺍﻣﺮ ﻣﯿﮑﺮد... ﺑﺼﯿﺮﺕ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﺭ ﻏﯿﺒﺖ ﻣﻮﻻﯾﺖ هم ﺑﺪﺍﻧﯽ ﺍﻭ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ﻭ ﻫﻤﺎﻥ ﺭﺍ عمل کنی به نقل از qaemworld.blog.ir - هرگونه برداشت از این وبلاگ حتی بدون ذکر منبع آزاد است!

آخرین نظرات

افرادی که به تازگی وارد عرصه‌های فرهنگی شدند و زمان اصلاحات را ندیدند، نمی‌توانند به خوبی درک کنند که دولت اصلاحات چه برکاتی برای جمهوری اسلامی داشت. مثالی برای شما می‌زنم. فردی به حج رفته بود و اعمال و مناسک حج را انجام نمی‌داد. به اوگفتند چرا اعمال را انجام نمی‌دهی؟ جواب داد که در تهران به ما گفتند همه چیز با کاروان است! قبل از دولت اصلاحات هم جوانان حزب‌اللهی فکر می‌کردند حالا که انقلاب شده، همه چیز با انقلاب است و آن‌ها نباید کاری انجام دهند. برای همین خیلی از آن‌ها با فضای مطالعه و کتاب و روزنامه خواندن بیگانه بودند. اما با روی کار آمدن اصلاحات فهمیدند که اگر کاری انجام ندهند انقلاب به خطر خواهد افتاد. روح‌الله رفیعی- مستندساز

 
موضوع و تصاویر مستند شما را تا قبل از پخش «خالد و مجتبی» در تلویزیون، در رسانه‌ی ملی ندیده بودیم. چرا در رسانه کم به این موضوعات پرداخته می‌شود؟
 
یکی از مشکلات کار کارمندی است. وقتی کار شما به صورت کارمندی شد، دچار روزمره‌گی می‌شوید. دو سال است که داعشی‌ها از ۲ کیلومتری حرم حضرت زینب(س) عقب‌تر نرفتند. ما در مسائل رسانه‌ای بسیار ضعیف هستیم. در حالیکه قدرت رسانه‌ای داعش به مراتب از قدرت نظامی‌اش بیشتر است و ما در مستند «پشت پرده شام» به آن اشاره کردیم. من شب‌ها صدای نماز شب و گریه‌ی داعشی‌ها را می‌شنیدم و اعصابم خورد می‌شد. آن‌ها با این کارها و دیگر عملیات‌های رسانه‌ای جوانان بسیاری را در سوریه فریب دادند و به خود ملحق کردند. ما از دور می‌بینیم که آن‌ها انسان‌های بسیار وحشی صفتی هستند. ولی در آنجا به هیچ عنوان این‌گونه نیست.
چرا دفتر رهبری در سوریه هیچ گاه تعطیل نشد؟
 
نکته‌ای در دو مستند «خالد و مجتبی» و «پشت پرده شام» وجود داشت که خیلی مستقیم به آن نپرداخته بودید و آن نکته هم ارادت سوری‌ها به مقام معظم رهبری است. این ارادت تا چه حدی است؟
 
شیعیان سوری که حضرت اقا را زعیم شیعه یا نائب امام زمان(عج) می‌دانند و معتقدند که در هیچ عصری دو زعیم وجود ندارد و تنها یک نفر نائب امام عصر(عج) است. اما اهل تسنن دو گروه هستند. عده‌ای حضرت آقا را آبروی اسلام و احیاگر دین می‌دانند و عده‌ای دیگر همانند شیعیان معتقدند که ایشان ولی فقیه هستند و اطاعت از آقا واجب است. من مستندی با نام «مکتب سیدالقائد» را ساختم که هنوز اکران نشده. موضوع این مستند بررسی وضعیت دفتر مقام معظم رهبری در سوریه و در زمان جنگ است و به این موضوع می‌پردازم که چرا دفتر ایشان، هیچ گاه در سوریه تعطیل نشد. درحالیکه دفتر ایشان در آن زمان با منطقه‌ی درگیری فاصله‌ی بسیار بسیار کمی داشت و اکنون نیز تکفیری‌ها در ۳۰۰ متری این ساختمان هستند. جای جای این ساختمان جای ترکش و گلوله است. اما «آیت‌الله سید مجتبی حسینی»- نماینده‌ی بعثه‌ی مقام معظم رهبری در سوریه-  اجازه نداد که چراغ این دفتر خاموش شود. چون این دفتر امید مردم سوریه است.
 
برادران افغان‌ به محلی که در آن زندگی می‌کنند تعصب دارند
 
به هر حال شما چند ماهی در جنگ سوریه حضور داشتید و برای ساخت مستند به هتل نرفتید! پس می‌توانید پاسخگوی برخی شبهاتی که پیرامون این جنگ وجود دارد باشد. برخی می‌گویند که دولت ایران به افغان‌ها پول می‌دهد تا در کشور سوریه بجنگند. این حرف صحت دارد؟
 
من در سوریه از سوژه‌های مختلفی فیلمبرداری کردم که در آینده مستندهای دیگری از تدوین آن‌ها می‌سازم. یکی از این سوژه‌ها «گردان فاطمیون» یعنی گردان برادران افغان بود. «شهید ابوحامد» که در آن زمان فرمانده‌ی این گردان بود، به شدت رسانه را می‌فهمید و درک می‌کرد. برای همین به من تاکید می‌کرد که از موضوعات مختلف فیلمبرداری کنم. اما به دلیل برخی مسائل نظرش این بود که فعلا صلاح نیست مستندی ساخته شود. به نظر من رسانه‌های ما در بوجود آمدن چنین شبهه‌ای بی‌تقصیر نیستند. در منطقه‌ی «سیده زینب» افرادی از کشورهای مختلف مانند عراق و پاکستان و افغانستان و ... زندگی می‌کردند که با شروع جنگ فقط افعان‌ها ماندند و از منطقه دفاع کردند. چون آن‌ها نسبت به محلی که در آنجا زندگی می‌کنند تعصب دارند و برای همین اعتقاد، نزدیک به ۵۰۰۰ نفر از آن‌ها در هشت سال دفاع‌مقدس شهید شدند. اما تا به حال رسانه‌های ما به این موضوع نپرداختند و افغان‌ها را همیشه افرادی دزد و بزهکار معرفی می‌کنند. ما در تلویزیون فقط کارگرهای افغانی را دیدیم و در رسانه‌ی ما خبری از مهندس و دکتر و تاجر افغان نبود.
 
«گردان فاطمیون» در هر عملیاتی که شرکت کرده موفق شده است
 
خیلی‌ها به خاطر مسائل مالی این شبهه را مطرح کردند.
 
شما باید در جنگ باشید و آن را تجربه کنید تا متوجه این حرف بنده بشوید. وقتی در جنگ تیر به کنار سر شما اصابت کرد، می‌فهمید که اگر میلیارد میلیارد هم به شما پول بدهند، دیگر نمی‌توانید در آنجا بمانید. هیچکس به خاطر پول از جانش نمی‌گذرد. اما اگر اعتقاد داشته باشید، حاضرید از مال خود هم بگذرید ولی در جنگ شرکت کنید. ضمن اینکه یک کارگر افغان در ایران حداقل ماهیانه یک میلیون تومان حقوق می‌گیرد. پس این شبهه از اساس غلط است. «گردان فاطمیون» در هر عملیاتی که شرکت کرد، موفق شد. الگوی بچه‌های این گردان، شهدای دفاع‌مقدس هستند.
 
حرف نسنجیده‌ی یکی از دولت‌مردان ایران، وضعیت جبهه‌ی عراق را به هم ریخت
 
کمی هم در مورد مستند «نبرد بلد» و وضعیت داعش در کشور عراق صحبت کنیم. شما پس از سوریه به کشور عراق رفتید. کمی از اوضاع و احوال این کشور در جنگ با داعش بگویید.
 
من تابستان سال ۹۳ برای تولید مستند به عراق سفر کردم و به جز «نبرد بلد»، در حال تولید ۵ مستند دیگر از وضعیت جنگ در این کشور هستم. بعد از چند دهه حکومت صدام و بعد از ان هم حمله‌ی آمریکائی‌ها به عراق، دوران جدیدی در این کشور آغاز شده است. پس از حمله‌ی داعش، «آیت‌الله سیستانی» حکم جهاد را صادر کردند و با این حکم دوران جدید عراق آغاز شد. عراقی‌ها وارد جنگی شدند که مدلش همان مدل دفاع‌مقدس ماست. اگر مستند «نبرد بلد» را بدون صدا ببینید، فکر می‌کنید که این مستند مربوط به دوران دفاع مقدس است. اوضاع عراق در جنگ بسیار خوب بود و داعشی‌ها متحمل شکست‌های سنگینی شدند، تا اینکه حرف نسنجیده‌ی یکی از دولت‌مردان ایران، وضعیت جبهه‌ی عراق را به هم ریخت.
 
پس از صحبت‌های این آقا، عراقی‌ها گروه‌های بسیج مردمی را از جنگ کنار زدند
 
منظور شما همان بحث امپراطوری ایران است؟
 
بله. این حرف بسیار غیرمنطقی است. برای آماده کردن مقدمات ظهور، باید هویت عراقی به این کشور برگردد تا عراق پایتخت حکومت امام عصر(عج) شود. هدف نهایی ما هم آماده کردن شرایط برای ظهور منجی است. عراقی‌ها اداب و رسوم و عقایدی دارند که ما باید خیلی چیزها را از ان‌ها یاد بگیریم. شما ببینید که در ایام اربعین، عراقی‌ها از همه‌ی دارایی‌شان می‌گذرند تا به زوار خدمت کنند. همچنین آن‌ها در جنگ روحیه‌ی سلحشوری خاصی دارند. اما حرف نسنجیده‌ی یکی از مسئولان که بعدها از طرف سایر دولت‌مردان هم اصلاح نشد، سبب چرخش جبهه‌ی عراق به سمت داعش شد. پس از صحبت‌های این آقا، عراقی‌ها گروه‌های بسیج مردمی را از جنگ کنار زدند و الآن فقط ارتش است که با داعش می‌جنگد. ارتش هم توان محدودی دارد و بنابراین داعش هر روز بیشتر پیش‌روی و نفوذ می‌کند. نکته‌ی دیگر اینکه پس از این حرف‌ها، فرماندهان عراقی که نسبت به انقلاب ایران ارادت داشتند، ترور شدند و خیلی از آن‌ها به شهادت رسیدند. بگذریم. متن کامل مصاحبه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">