آیا این قانون گریزی و توهین به نمایندگان منتخب مردم و مردم نیست؟
نامه روحانی به رهبری درباره امر به معروف و نهی از منکر
این روزها بحث امر به معروف و نهی از منکر داغ شده است؛ در همین زمینه طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر تیرماه سال 93 از سوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد و کلیات آن در 16 مهر همان سال در صحن بهارستان به تصویب رسید.
این طرح بعد از چند بار رفت و برگشت بین شورای نگهبان و مجلس در تاریخ 2 اردیبهشتماه امسال تأیید و به قانون تبدیل شد.
اما با امتناع دولت این قانون توسط رئیس مجلس ابلاغ و لازم الاجراء شد، اما گویا رئیسجمهور در نامهای به مقام معظم رهبری خواستار توقف اجرای این قانون برای بررسی ایرادهای مدنظر دولت شده است.
آیتالله یزدی با اشاره به اهمیت قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، گفت: قانونی اخیراً در مجلس شورای اسلامی تصویب شد که پس از آن به شورای نگهبان آمد و مورد تأیید شورا نیز قرار گرفت؛ البته اشکالاتی وجود داشت که یکی دو بار رفت و آمد و اشکالاتش اصلاح و نهایتاً تأیید شد.
وی با اشاره به ابلاغ این قانون از سوی رئیس مجلس به رئیسجمهور، اظهار داشت: رئیسجمهور از نظر اجرا یک مشکلاتی به نظرشان رسیده بود و به همین دلیل نامهای خدمت مقام معظم رهبری مینویسد و معظمله نیز نامه را به هیئت حل اختلاف قوا که فعلاً در سیستم قانون موظف به بررسی موارد اختلافی بین قوای سهگانه است، ارجاع میدهند و در نهایت نتیجه بررسی این هیئت مورد ابلاغ قرار میگیرد.
رئیس مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: این قانون هم اشکالاتی اجرایی دارد که به نظر رئیسجمهور محترم وجود داشته است. در جلسه هیئت حل اختلاف بعضی از موارد اصلاح و بعضی دیگر حل میشود و پس از ابلاغ قانون اجرا میشود.
یزدی اضافه کرد: امر به معروف و نهی از منکر وظیفه هر مسلمانی است و دولت محترم در درجه اول باید از درون خودش شروع کند؛ یعنی از بیمارستانها، از دادسراها، از گردشگریها، از بوستانها، از فرودگاهها و مکانهایی که زن و مرد بهطور طبیعی رفت و آمد دارند و مربوط به دولت است، باید از کارمندان خودش شروع کند.
- ۹۴/۰۴/۱۰