سراج معلم

لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم-لا موثر فی الوجود الا الله -امام خامنه ای:ان‌شاءالله تا ۲۵ سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت

سراج معلم

لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم-لا موثر فی الوجود الا الله -امام خامنه ای:ان‌شاءالله تا ۲۵ سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت

سراج معلم

هدف دادن اطلاعاتی در مورد دین و دنیاست
امیرالمومنین در حدیثی زیبا در راستای بصیرت افزایی می فرمایند: « کور آن کسی نیست که چشم ندارد ، بلکه کسی است که بصیرت ندارد. (کنزالعمال حدیث 1220) امام صادق(ع) می فرماید: عموی ما عباس بن علی، بصیرتی نافذ و استوار داشت. تعریفی بسیار زیبا از بصیرت : ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﺰﺭﮔﺎﻥ ﺧﺪﻣﺖ مقام معظم ﺭﻫﺒﺮﯼ ﺭﺳﯿﺪﻧﺪ ﻭ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺍﯼ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯿﻢ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺑﺎ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﺗﺮﺑﯿﺖﮐﻨﯿﻢ. آقا ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ: ﻣﻨﻈﻮﺭﺗﻮﻥ ﺍﺯ ﺑﺎ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﭼﯽ ﻫﺴﺖ؟ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ: ﮐﺴﺎﻧﯽ ﻣﺜﻞ ﻣﻘﺪﺍﺩ ﮐﻪ ﭼﺸﻤﺸﺎﻥ ﺑﻪ ﺩﻫﺎﻥ ﻣﻮﻻﯾﺸﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﮔﻮﺵ ﺑﻪ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﻭﻟﯿﺸﺎﻥ... آﻗﺎ ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ: ﺍﯾﻦ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺖ، ﺍﻣﺎ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ. ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻓﺮﺩ ﺑﺼﯿﺮ, ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﻣﺜﻞ ﻣﺎﻟﮏ ﺍﺷﺘﺮ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ امیرالمؤمنین (علیه سلام) ﺩﺭ ﻭﺻﻔﺶ ﻣﯿﻔﺮﻣﺎﯾﻨﺪ: مالک ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺍی اﺳﺖ ﮐﻪ ﺍگرﺩﺭ ﺑﯿﺎﺑﺎﻧﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﻣﻮﻻﯾﺶ ﻭ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﺎﯾﺪ، ﺩﻗﯿﻘﺎ" ﮐﺎﺭﯼ را ﻣﯿﮑﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻧﺰﺩ ﻣﻮﻻﯾﺶ ﺑﻮﺩ، ﻣﻮﻻﯾﺶ ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺍﻣﺮ ﻣﯿﮑﺮد... ﺑﺼﯿﺮﺕ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﺭ ﻏﯿﺒﺖ ﻣﻮﻻﯾﺖ هم ﺑﺪﺍﻧﯽ ﺍﻭ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ﻭ ﻫﻤﺎﻥ ﺭﺍ عمل کنی به نقل از qaemworld.blog.ir - هرگونه برداشت از این وبلاگ حتی بدون ذکر منبع آزاد است!

آخرین نظرات

تراز: امیدوارم یک روز مسئولین باور کنند که این صادرات است که می تواند چرخه اقتصاد را حرکت دهد و کشور را خودکفا بکند و به جای ارزبری ، ارز آوری داشته باشد.

به گزارش تراز ،سیدرضا نورانی رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی درباره افزایش واردات ۱۲۷ درصدی این محصولات نسبت به سال گذشته به خبرنگارتراز گفت: دلیل اصلی این موضوع باید از وزیر کشاورزی پرسیده شود، متاسفانه حمایت جدی از سوی دولت از صادرات غیر نفتی وجود ندارد و با افزایش دریافت مالیات از صادرکننده ها توان صادرات کشور کاهش یافته است.

وی افزود: با توجه به کاهش تورم در دو سال اخیر اما همچنان سیر صعودی تورم نسبت به قیمت ارز، بیشتر بوده است در نتیجه صادرکنندگان غیر نفتی به حمایت بیشتری نیاز دارند. اما متاسفانه هیچ نهاد و سازمانی موضوع کاهش صادرات کشاورزی و دلایل آن را پیگیری نمی کند. متاسفانه سازمان توسعه صادرات و توسعه تجارت که مسئول این کار هستند فقط نشسته و شرایط را نگاه می کنند. همه این مسائل دست به دست هم می دهند و با توجه به عدم حمایت های دولتی رویکرد صادراتی کشور به یک رویکرد وارداتی تبدیل شده است.
نورانی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه درآمدزایی یک دلار غیرنفتی علاوه بر ایجاد اشتغال باعث حرکت چرخه های تولید در کشور می شود. اما در بخش واردات دولت ارز حاضر و آماده را ۲۰ درصد زیر نرخ آزاد به واردکننده می دهند و واردکننده راحت و بدون دردسر کالای خود را به کشور وارد می کند. امیدوارم یک روز مسئولین باور کنند که این صادرات است که می تواند چرخه اقتصاد را حرکت دهد و کشور را خودکفا بکند و به جای ارزبری ، ارز آوری داشته باشد.
رئیس انجمن ارگانیک کشور درباره اشتغال زایی در حوزه کشاورزی نیز به تراز تصریح کرد: ۲۵ درصد اقتصاد کشور مربوط به کشاورزی است لذا با یک برنامه ریزی درست و مدون باید در مورد محصولاتی که توانمند هستیم خودکفا و روی کالاهایی که کمبود داریم و نمی توانیم تولید بکنیم باید به سمت واردات هدفمند برویم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: امسال محصولات ما از گرمازدگی وسرمازدگی آسیب خاصی نداشته و تولیدات ما نیز نسبت به سال گذشته افزایش داشته است اما به دلیل کندی در برنامه ریزی ها و عدم توجه به مقوله صادرات غیرنفتی، باعث افزایش واردات این محصولات به کشور شد.
نورانی با اشاره به حذف جوایز صادراتی به امید اصلاح زیر ساخت ها گفت: متاسفانه همه این اقدامات باعث ضربه به صادرکننده و تشویق واردکننده می شود.
وی در مورد محصولات تراریخته به خبرنگار تراز گفت: ۶۴ کشور در دنیا لیبل گذاری بر روی محصولات خود را اجباری کرده وبا بیان مزایا و مضرات این محصولات فرهنگ سازی می کنند متاسفانه در ایران این اتفاق نیفتاده است. چرا کشوری مثل ما که می تواند محصولاتی با کیفیت بالا داشته باشد باید به سمت محصولات تراریخته برود در حالی که اکثر کارشناسان ایرانی و خارجی معتقدند این محصولات برای سلامتی انسان مضر است. در حال حاضر محصولاتی از قبیل سویا و ذرت به صورت تراریخته وارد کشور می شوند که برای سلامتی مضر هستند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">