مقصران اصلی سرطان: ژامبون، سوسیس و سیگار!
شنبه, ۲۱ آذر ۱۳۹۴، ۰۱:۳۸ ب.ظ
کارشناسان بهداشت جهانی در سازمان جهانی بهداشت اعلام کردهاند که گوشتهای فرآوری شده از قبیل ژامبون، هات داگ، سوسیس و .... میتواند شانس ابتلا به سرطان روده را افزایش دهد.
به گزارش پایگاه خبری سلامانه به نقل از msn، این گوشتها در کنار سیگار رتبه نخست عوامل خطر ابتلا به سرطان را به خود اختصاص دادهاند.
آژانس بین المللی تحقیقات سرطان اعلام کرده که شواهد کافی برای قرار دادن این عوامل خطر در رتبه نخست برای ابتلا به سرطان روده وجود دارد. ضمناً سرطانهای لوزالمعده و پروستات نیز با خوردن این نوع گوشتها در ارتباط است.
به گفته کارشناسان روزانه هر ۵۰ گرم از این گوشتها خطر ابتلا به سرطانروده بزرگ و مقعد را تا ۱۸ درصد افزایش میدهد. البته مقایسه گوشتهای فرآوری شده با سیگار مسلماً خشم برخی صنایع را به همراه دارد اما خوردن این محصولات به میزان ۵۰۰ گرم در هفته خطر ابتلا به سرطان روده را بالا میبرد.
- ۹۴/۰۹/۲۱