چه کسی برای حضور فتنه گرانی که صلاحیت حضور در انتخابات ها را ندارد، پا بر زمین می کوبد؟
یک روز پس از سخنان مقام معظم رهبری درباره حق الناس در انتخابات که بخش هایی از آن، پاسخ به شبهه افکنی های شخص آقای هاشمی است، سایت رسمی هاشمی رفسنجانی با انتخاب تیتر "کدام تایید صلاحیت، ضد حق الناس بود" نسبت به این بیانات واکنش توهین آمیزی نشان داد و نوشت:
"آقای هاشمی وقتی از حق النّاس می گوید، از همین جاها می گوید. از فتنه هم که می گوید، از همین کارها می گوید. وگرنه در انتخاباتی که همه چیزش درست باشد هم حق النّاس سر جایش می ماند و هم فتنه ایجاد نمی شود. جالب است که آنها که همه آبروی خود و انقلاب را به پای احمدینژاد ریختند، نه تنها از تقدیس های خود، تبرّی نمی جویند و استغفار نمی کنند، بلکه بعضیها هنوز هم دل در گروی او دارند و پایدار بر خطای خویش مانده اند. تمام مشکل برخی آقایان با هاشمی هم در همین است. آینه چون نقش تو بنمود راست/ خود شکن، آینه شکستن خطاست."
این فرار رو به جلوی هاشمی در حالی است که اساسا یکی از مصادیق بیانات روز گذشتت رهبر انقلاب کسانی که باید پاسخگو باشد، شخص هاشمی است. از جمله اینکه باید پرسید:
۱. چه کسی است که از چندین ماه قبل، موضوع انتخابات و کاندید شدن این و آن را دائماً مطرح می کند؟
۲. چه کسی بر طبل نامطمئن بودن انتخابات می کوبد و دچار این مرض شده است؟
۳. چه کسی دائماً حق الناس را به نقل از رهبری تکرار می کند ولی به عمق آن توجه ندارد؟
۴. چه کسی برای حضور فتنه گرانی که صلاحیت حضور در انتخابات ها را ندارد، پا بر زمین می کوبد؟
۵. چه کسی حاضر به پذیرش نتیجه قانونی انتخابات در سال ۸۸ نشد و از چه شخصیت هایی باید جبران خسارت های آن فتنه مطالبه شود؟
یکبار دیگر به بخش های مهمی از بیانات رهبر عزیز انقلاب که درباره موضوع حق الناس در انتخابات است، دقت کنید:
۱. بنده مخالفم با اینکه دو سال قبل از انتخابات یا یک سال قبل از انتخابات، فضای کشور را ما انتخاباتی بکنیم... این غلط است.
۲. بعضیها کأنّه عادت دارند که از نزدیکی انتخابات، دائم بر کوس نامطمئن بودن انتخابات بدمند. این خیلی عادت بدی است، مرض بدی است.
۳. عرض کردیم انتخابات حقّالنّاس است؛ این حقّالنّاس امر مهمّی است. خب در زبان ها هم زیاد تکرار می شود که فلانی گفته انتخابات حقّالنّاس است و حقّالنّاس است و مدام تکرار می شود؛ منتها خب [باید] به عمق این حقّالنّاس برسیم.
۴. یکی از حقوق مردم، رعایت حقّ این داوطلبی است که میآید و وارد این میدان می شود و نامزد انتخابات می شود که اگر آدم صالحی است، ما او را رد نکنیم، میدان بدهیم به اینکه او بیاید. نقطه مقابلش هم همینجور است؛ اگرچنانچه آدم ناصالحی است، راهش ندهیم؛ اگرچنانچه در این مجلس -حالا چه مجلس خبرگان، چه مجلس شورای اسلامی، چه در هرجایی که انتخابات هست- آدمی باشد که صلاحیّت قانونی ورود در اینجا را نداشته باشد و ما از این اغماض کنیم، صرفنظر کنیم، رعایت نکنیم، دقّت نکنیم و او وارد بشود، این هم باطل کردن حقّ مردم است، خراب کردن حقّ مردم است؛ این هم ضدّ حقّالنّاس است.
۵. یک بُعد دیگر حقّالنّاس بودن، پذیرش نتیجه قانونی انتخابات است؛... ضدّ آن کاری که در سال ۸۸ انجام شد... من نمی دانم بنا است که این خسارت هایی که در سال ۸۸ بر ما وارد شد کِی جبران بشود؟ واقعاً نمی دانم! هنوز جبران نشده است
- ۹۴/۱۰/۱۷