سراج معلم

لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم-لا موثر فی الوجود الا الله -امام خامنه ای:ان‌شاءالله تا ۲۵ سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت

سراج معلم

لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم-لا موثر فی الوجود الا الله -امام خامنه ای:ان‌شاءالله تا ۲۵ سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت

سراج معلم

هدف دادن اطلاعاتی در مورد دین و دنیاست
امیرالمومنین در حدیثی زیبا در راستای بصیرت افزایی می فرمایند: « کور آن کسی نیست که چشم ندارد ، بلکه کسی است که بصیرت ندارد. (کنزالعمال حدیث 1220) امام صادق(ع) می فرماید: عموی ما عباس بن علی، بصیرتی نافذ و استوار داشت. تعریفی بسیار زیبا از بصیرت : ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﺰﺭﮔﺎﻥ ﺧﺪﻣﺖ مقام معظم ﺭﻫﺒﺮﯼ ﺭﺳﯿﺪﻧﺪ ﻭ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺍﯼ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯿﻢ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺑﺎ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﺗﺮﺑﯿﺖﮐﻨﯿﻢ. آقا ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ: ﻣﻨﻈﻮﺭﺗﻮﻥ ﺍﺯ ﺑﺎ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﭼﯽ ﻫﺴﺖ؟ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ: ﮐﺴﺎﻧﯽ ﻣﺜﻞ ﻣﻘﺪﺍﺩ ﮐﻪ ﭼﺸﻤﺸﺎﻥ ﺑﻪ ﺩﻫﺎﻥ ﻣﻮﻻﯾﺸﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﮔﻮﺵ ﺑﻪ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﻭﻟﯿﺸﺎﻥ... آﻗﺎ ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ: ﺍﯾﻦ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺖ، ﺍﻣﺎ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ. ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻓﺮﺩ ﺑﺼﯿﺮ, ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﻣﺜﻞ ﻣﺎﻟﮏ ﺍﺷﺘﺮ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ امیرالمؤمنین (علیه سلام) ﺩﺭ ﻭﺻﻔﺶ ﻣﯿﻔﺮﻣﺎﯾﻨﺪ: مالک ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺍی اﺳﺖ ﮐﻪ ﺍگرﺩﺭ ﺑﯿﺎﺑﺎﻧﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﻣﻮﻻﯾﺶ ﻭ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﺎﯾﺪ، ﺩﻗﯿﻘﺎ" ﮐﺎﺭﯼ را ﻣﯿﮑﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻧﺰﺩ ﻣﻮﻻﯾﺶ ﺑﻮﺩ، ﻣﻮﻻﯾﺶ ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺍﻣﺮ ﻣﯿﮑﺮد... ﺑﺼﯿﺮﺕ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﺭ ﻏﯿﺒﺖ ﻣﻮﻻﯾﺖ هم ﺑﺪﺍﻧﯽ ﺍﻭ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ﻭ ﻫﻤﺎﻥ ﺭﺍ عمل کنی به نقل از qaemworld.blog.ir - هرگونه برداشت از این وبلاگ حتی بدون ذکر منبع آزاد است!

آخرین نظرات

اهمیت رضایت مادر از فرزندان

پنجشنبه, ۱۲ فروردين ۱۳۹۵، ۱۱:۳۵ ق.ظ

روایت شده که حضرت رسول صلّی الله علیه و آله در وقت مرگ جوانی نزد او حاضر شد و سپس به او فرمود : بگو : لااله الّا الله ، پس زبان آن جوان بسته شد و نتوانست کلمه توحید را بر زبان جاری نماید ، و هرچه حضرت مکرّر به او کلمه شهادت به یگانگی خدا را تلقین می کرد ، او نتوانست بگوید ؛ پس حضرت به زنی که نزدیک سر آن جوان نشسته بود فرمود : آیا این جوان مادر دارد ؟ عرض کرد : بلی من مادر او می باشم. حضرت فرمود : آیا تو  بر او خشمناکی ؟ گفت : بله و الآن شش سال است که با او حرف نزده ام. حضرت فرمود : از فرزندت راضی شو .

آن زن گفت : رَضِیَ اللهُ عَنهُ بِرِضاکَ یا رَسُولَ اللهِ { خدا به رضایت تو ، از او خشنود و راضی باشد } ، و چون این کلمه را که دلیل بر رضایت او از پسرش بود را گفت ، زبان آن جوان باز شد ، حضرت به او فرمود بگو : لااله الّا الله ، گفت ، لااله الّا الله حضرت فرمود چه می بینی ؟ عرض کرد : می بینم مرد سیاه بد چهره با لباس های چرک و بوی گندیده و بد که نزد من آمده و گلو و راه نفس مرا گرفته.

حضرت فرمود بگو : یا مَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَ یَعفُو عَنِ الکَثیرِ اِقبَل مِنِی الیَسیرَ وَ اعفُ عَنِی الکَثیرَ اِنَّکَ اَنتَ الغَفُورُ الرَّحیمُ{ یعنی ای کسی که ( عبادت و عمل ) کم را می پذیرد و از ( معصیت ) زیاد می گذرد ، ( اطاعت ) کم را از من بپذیر و از ( گناه ) زیادم در گذر همانا تو آمرزنده و مهربانی }. آن جوان این کلمات را گفت ، آن وقت حضرت به او فرمود : نگاه کن چه می بینی ؟ گفت : می بینم مردی سفید رنگ ، نیکو صورت ، خوشبو با لباس های خوب نزد من آمده و آن مرد سیاه بد چهره پشت کرده و می خواهد برود ؛ حضرت فرمود : این کلمات را تکرار کن ، جوان آن کلمات را تکرار کرد ، حضرت فرمود : چه می بینی ؟ عرض کرد : دیگر آن مرد سیاه بد چهره را نمی بینم و آن شخص نیکو صورت پیش من است ، پس در آن حال آن جوان وفات کرد.

حاج شیخ عباس قمی (ره) در ذیل این حدیث فرموده است : خوب در این حدیث دقت کن ببین اثر عقوق { یعنی نارضایتی پدر و مادر } چه اندازه است که این جوان با آنکه از صحابه شمرده می شود و مثل پیغمبر رحمت صلوات الله علیه و آله به عیادت او آمده و به بالین او نشسته و خود آن جناب کلمه شهادت به یگانگی خدا را به او تعلیم  فرموده ولی جوان نتوانست کلمه شهادت را تکرار کند ، مگر وقتی که مادرش از او راضی شد آن وقت زبانش باز شد و کلمه شهادت گفت.

منازل الاخرة { از تالیفات محدث عالیقدر حاج شیخ عباس قمی (ره) } صفحه 9 الی 11

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">