خبرنگار BBC حاضر به انتشار متنی که حمید رسایی در پاسخ به ادعای وی ارسال کرده بود، نشد.
بعد از اینکه حمید رسایی درخواست وی برای مصاحبه با شبکه BBC درباره توقیف ۹دی را به دلیل مواضع خصمانه این رسانه نسبت به انقلاب اسلامی نپذیرفت، وی مدعی شد که امام خمینی هم با رسانه های دشمن مصاحبه می کرد. همچنین بعد از اینکه رسایی تصویری از پاسخش را در کانال تلگرامش منتشر کرد، وی مدعی بود که بخش دوم پاسخ وی منتشر نشده است در حالی که وی پاسخ خود را با تاخیر ارسال کرده بود.
رسایی در متن ارسالی خود نوشته بود:
پسرخوب! چرا با تاخیر پاسختان را برایم ارسال کردید!؟
امام خمینی در سالهای قبل از انقلاب اسلامی با نیت انتشار گسترش پیام نهضت شان از هر فرصتی استفاده می کردند از جمله مصاحبه با رسانه های خارجی. امام خمینی در طول عمر پربرکت خود 132 مصاحبه با رسانه های کشورهای گوناگون انجام داده اند.
حضرت امام در طی این مصاحبه ها به 1043 پرسش پاسخ گفته اند. حجم پاسخها در مجموع 5520 سطر است. تعداد مصاحبه ها در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی 117 مورد (2 مورد در نجف اشرف و مابقی در نوفل لوشاتوی فرانسه) و بعد از انقلاب فقط 15 مورد بوده است. 115 مصاحبه نوفل لوشاتو طی حدود سه ماه و نیم صورت گرفته حال آنکه 15 مصاحبه بعدی طی تقریبا دو سال انجام شده است. در سال 57 هر چقدر رژیم مورد حمایت BBC بیشتر به قتل عام مردم ایران پرداخته، امام خمینی هم بر مصاحبه هایش افزوده است به طوری که تعداد مصاحبه های امام بت شکن ما در طول سه ماه و نیم اقامت در نوفل لوشاتو، از تعداد سخنرانیهای ایشان بسیار بالاتر است. (62 مورد سخنرانی و 114 مورد مصاحبه).
جالب اینجاست که در طول این مدت (مطابق جستجو در مجموعه صحیفه امام) بنگاه شایعه پراکنی BBC که صدها خبر، تحلیل و گزارش علیه نهضت اسلامی مردم ایران و به نفع نوکر حلقه به گوش غرب و رژیم پهلوی منتشر می کرد، دوبار هم در ماه های پایانی نهضت (13 آذر و 15 دی) با امام خمینی (ره) مصاحبه می کند که نوع سئوالات نشان می دهد این رسانه وابسته به نهادی امنیتی انگلیس، در آن مصاحبه ها هم دنبال اهداف استعماری اش بوده و البته پاسخ های درخوری از امام امت دریافت کرده است.
اما ایشان بعد از پیروزی انقلاب تا سال 59 فقط 15 مصاحبه با رسانه های خارجی داشته اند، اما هرگز با بنگاه سخن پراکنی BBC گفتگویی نداشتند که یکی از مهمترین دلایل آن دشمنی علنی این رسانه های استکباری بویژه بنگاه شایعه پراکنی BBC با ماهیت انقلاب اسلامی و آرمان های انقلابی و ملی مردم ایران بود و مصاحبه حضرت امام می توانست به این بنگاه ها رسمیت و هویت ببخشد.
مشکل بنده هم با شخص شما نیست که از عدم دشمنی تان با من نوشته اید. اساسا شما را نمی شناسم، نمی دانم مسلمان هستید یا دین دیگری دارید یا مثل اکثر کارکنان آن بنگاه از فرقه ضاله بهائیت هستید، اصلا تا به حال هوای ایران به صورتتان خورده و گرد و خاک ایران را از لباستان تکانده اید و با آب گوارای این سرزمین سیراب شده اید یا نه اما همین که در محلی مشغول به کار هستید که از ضربه زدن ظالمین به ملت ایران خوشحال و از پیشرفت ملت ایران ناراحت می شود، در اصالت تان شک می کنم. اگر هم در غرب گرفتار مشکل مالی شده اید و از سرناچاری و برای امرار معاش، در این بنگاه سخن پراکنی مشغول به کار شده اید باید بگویم که از گشنگی مردن ترجیح دارد بر #دیوث_سیاسی بودن.
چند ساعتی منتظر می مانم تا این متن را خودتان منتشر کنید و اگر نکردید، من آن را منتشر می کنم. فقط بعد از انتشار من، مجددا پاسخ نفرستید!
- ۹۵/۰۳/۱۴