«کسی حواسش به فتنه اقتصادی هست؟!»
مسعود یارضوی:
عباس عبدی (از زعمای اصلاحطلب) در جایی گفته است که «اگر آدرس محل سکونت کسانی که در جریان رویدادهای ۸۸ به زندان رفتهاند را بنویسی، معلوم میشود که بخش قابل توجهی از آنان در مناطق شمالی تهران ساکن هستند...»
بگذریم از اینکه عقل و فهم و دین و حرمت نان و نمک ایجاب میکرد که عبدی این حرف را همان سال ۸۸ بزند نه الآن و از این هم بگذریم که آنچه در ۸۸ رخ داد؛ فتنه بود نه رویداد!
اما عرضم این است که همین خرده بورژواهای بالاشهری از روزی که از زندان آمدند بیرون؛ یکباره شدند دلسوز مردم و کمدرآمدها. همینها یکهو گفتند: «آه از اثر ۱۰۰ درصدی تحریمها»، «اقتصاد ایران فلج شد»، «غارتزدهایم»، «فساد بیداد میکند» و کار را رساندند به امروز که بیکاری کمتر از ۳ میلیون نفری را هم با وقاحت ۸ میلیونی عنوان میکنند و تمامی شاخصهای اقتصادی کشور را هم «غیر قابل قبول» مینامند.
باید بیش از این به ربط و ارتباط ارگانیک این رخدادها و گفتهها با چیزی به نام «فتنه اقتصادی» و تقلّای اصلاحطلبان برای کشاندن مردم به خیابانها، اینبار به بهانه اقتصاد، اندیشید.
رفقا، نشود که اوضاعمان اثباتاً بهتر شده باشد اما عدهای با موبایلهای هوشمند و شکمهای سیر و امنیتی مثالزدنی، با ماسک «فقیر» و «بیکار» و «کارگر» به خیابانها بریزند.
نشود که عبدی چند سال دیگر هم در جایی از نقش شورانگیز رفقای برج عاج نشینش در ترویج یک مشت دروغ آماری و بزرگنمایی مشکلات اقتصادی پرده بردارد...
*پ.ن: تعطیلی کارخانه ارج یک چیز است، مبتلا بودن به بحران اقتصادی که به معنی قحطی غذا، تعطیلی بانکها، بیکاری ۲۰ درصدی و تلاطم هر روزه اقتصادی است یک چیز دیگر!
- ۹۵/۰۳/۲۵