خنجر شمر گُم نشود! حسین شریعتمداری
سالها پیش حقوق دانی که برای توضیح پرونده فسادی در 25 سال قبل به کیهان آمده بود گفت: «آیا شما میدانید که مطابق قوانین اسلامی اگر شمر،خنجری را که با آن امام حسین علیهالسلام را به شهادت رسانده است، نزد کسی امانت بگذارد، باید این امانت را محترم دانست و با وجود جنایتی که صاحب آن مرتکب شده است، نمیتوان امانت او را نادیده گرفت؟!...»
در پاسخ به او گفته شد: مشکل شما و امثال شما این است که عصر عاشورا با آن شرح اتفاق افتاده ولی شما به جای تسکین درد فریاد برآورده و هشدار میدهید که مراقب باشید مبادا «خنجر شمر» گم شود و در این امانت، خیانتی صورت پذیرد!...
بعد از انتشار فیشهای حقوق نجومی برخی از مدیران دولتی که خشم آمیخته به تعجب ملت را به دنبال داشت، انتظار آن بود که دولت محترم بدون فوت وقت برای مقابله با این پدیده زشت و پلشت که یکی از مصادیق بارز غارت اموال عمومی و دستدرازی به بیتالمال است، دست به کار شود.
…رئیسجمهور محترم طی دستورالعملی خطاب به معاون اول خویش …دستور داد «در اسرع وقت همه موارد تخلف و سوءاستفاده شناسایی گردد، وجوهی که به ناحق پرداخت شده به بیتالمال مسترد شود و مدیران متخلف عزل شوند و گزارش اقدامات قاطع به اینجانب ارایه شود».
اما این دستورالعمل تاکنون روی کاغذ باقی مانده است …
الف: میگویند؛ اعتراض به حقوق نجومی مدیران دولتی، با انگیزه سیاسی و برای مقابله با دولت صورت میپذیرد!
که باید گفت؛ اولاً با کدام شاخصه و معیار، انگیزهخوانی میکنید؟!
ثانیاً؛ آیا ماجرای فیشهای حقوق کلان و چند ده میلیونی و دریافتهای چند صد میلیونی از بیتالمال بیزبان صحت دارد یا ندارد؟ اگر صحت دارد- که دارد- چرا به جای برخورد قاطع با متجاوزان به حقوق مردم اصرار دارید که صورت مسئله را پاک کنید؟!
ثالثا؛ اگر انگیزه اعتراض به دریافتهای چند ده میلیونی و در مواردی، چند صد میلیونی برخی از مدیران را مخالفت با دولت میدانید؟ درباره دستور اکید رئیسجمهور به معاون اول خود چه میفرمائید؟! ایشان در دستورالعمل خود؛ پرداختهای آنچنانی را «با موازین عدالت و تعهد دولت ناسازگار» دانسته و خواستار «شناسایی مدیران متخلف، عزل آنان و بازپسگیری مبالغ به ناحق گرفته از آنها» شده است. آیا انگیزه رئیسجمهور محترم نیز مخالفت با دولت - یعنی مخالفت با خودشان! - بوده است؟!...
ب: میگویند؛ برخورد با حقوقهای نجومی در اولویت برنامههای دولت نیست! و توضیح نمیدهند که اولویت برنامههای دولت چیست؟! دریافتیهای کلان برخی از مدیران دولتی که در مواردی به صدها میلیون تومان میرسد، بارزترین نشانه اشرافیگری است. آنهم نه از اموال خود، بلکه اشرافیگری با غارت بیتالمال…
ج: میگویند؛ پیگیری حقوقهای نجومی به حیثیت مدیران دولتی آسیب میرساند! ...باید گفت؛ برخورد قاطع و عزل مدیران متخلف، همراه با تعقیب قضایی آنان، به یقین، حفظ حرمت مدیران مومن و پاکدست را به دنبال دارد و پالایش عرصه را باعث میشود که اعتمادآفرین است.
د: میگویند؛ این حقوقهای کلان و نجومی، باقیمانده از دولت سابق است! که اولا؛ دادستان دیوان محاسبات به صراحت اعلام کرد حقوقهای مورد اشاره از سال 1393 وضع شده است. ثانیا؛ تاریخ پرداخت حقوقهای کلان و وامهای نجومی 4 درصد نشان میدهد که تماما مربوط به دولت یازدهم است. …ثالثا؛ بر فرض که حقوقهای نجومی، باقیمانده از دولت سابق باشد - که نیست - ولی دولتمردان کنونی چرا مانع از ادامه آن نشده بلکه بر آن افزودهاند؟!
این روزها برخی از بانکها و سازمانهای دولتی برای یافتن فرد یا افرادی که فیشهای حقوقی کلان را فاش کردهاند، دست به پیگیری و جستوجوی وسیعی زدهاند که دراینباره گفتنی است؛
الف: اگر آنچه منتشر شده و ارقام نجومی که در فیشها آمده واقعیت ندارد، چرا با انتشار اسناد واقعی به مقابله با آن برنمیخیزید؟! و اگر واقعیت دارند - که دارند - به جای درزگیری، دزدگیری کنید!
ب:درباره چگونگی کسب برخی از اطلاعات، این نکته نیز گفتنی است که نیروهای حزبالله و فدائیان اسلام و انقلاب همه جا حضور دارند و هرگاه از وقوع رخدادی احساس خطر کنند ...آخرین و دقیقترین اطلاعات خود را برای پیشگیری به افراد مورد وثوق خود میسپارند.
کیهان ابتداء اخبار و اسناد رسیده را به دقت بررسی میکند و صحت آن را در عرصههای میدانی پی میگیرد، بسیاری از این اسناد برای مسئولان بالادستی مراکز مربوطه ارسال میشود و برخی نیز منتشر میشوند.