یادمان نرود که در این دولت اعلام سرمایه وزرا و رئیسجمهور جرم اعلام شد.
آنکه ابوالمشاغل دولت احمدی نژاد میخواندیدش، ریالی حقوق از نهاد ریاست جمهوری نمیگرفت!
◀️ غلامحسین الهام همان مردی دوستداشتنی است که اصحاب رسانه به خوبی او را میشناسند، همانکه در قوه قضائیه بهعنوان مردی منطقی شناخته میشد و در شورای نگهبان سالها حضور داشت و به خاطر گفتمان انقلاب اسلامی به احمدینژاد پیوست و سمتهای متنوع و حیاتی را در دولت نهم و دهم تجربه کرد بهنحویکه مجلس اصولگرا برای کنار زدن وی بر خلاف روند گذشته قانون مصوب کرد! اما او در تمام طول این مدت هرگز حقوقی را از دولت دریافت نکرد، یعنی اصلاً هیچ پرونده کارگزینی در نهادهای مالی نهاد برای غلامحسین الهام در دولت شکل نگرفت.
قسمتهای از مسئولیتهای دکتر الهام در طول 8 سال:
رئیس دفتر احمدی نژاد
سخنگو دولت
مشاور حقوقی رئیس جمهور
وزیر دادگستری
نماینده رئیس جمهور در شورای عالی نظارت بر صدا و سیما
معاونت توسعه و منابع انسانی ریاست جمهوری
و ...
و برای هیچ کدام ریالی دریافت نشده است و اگر برخلاف این خبر، ریالی دریافت شده است، نهاد ریاست جمهوری بیدرنگ آن را منتشر کند تا سیه روی شود هر که در او غش باشد! دکتر الهام همواره به همان حقوق استاد دانشگاهی خود که هیچگاه ارتباطش با آن قطع نشد، قانع بوده است.
دکتر غلامحسین الهام در پایان فعالیت خود در دولت نهم به عنوان وزیر دادگستری، در راستای اصل 142 قانون اساسی در نامهای به آیت الله آملی لاریجانی، رئیس قوه قضائیه، لیست اموال و داراییهای خود را اعلام کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، در نامه دکتر الهام به رئیس قوه قضاییه آمده است:
"با احترام در اجرای اصل 142 قانون اساسی نظر به اینکه مسئولیت اینجانب در وزارت دادگستری جمهوری اسلامی ایران در تاریخ 12/6/1388 با رأی اعتماد وزیر محترم جدید پایان یافته است: وضعیت اموال خود را در پایان کار وزارت دادگستری به شرح زیر به استحضار میرساند:
• سه دانگ منزل مسکونی واقع در شهرک آزادی
• یک دستگاه اتومبیل پراید مدل 1386
• یک خط تلفن ثابت
• یک خط تلفن همراه
• حسابهای بانکی به شمارههای اعلام شده قبلی بانک ملی "
در ادامه این نامه دکتر الهام با یادآوری اینکه منزل مسکونی اینجانب در زمان وزارت، مورد بازسازی قرار گرفته است و به سقف زیربنای آن یک پارکینگ اضافه شده است؛ هزینه بازسازی از سهمالارث یک واحد آپارتمان پدری همسرم خانم فاطمه رجبی، مقداری استقراض (که تاکنون باز پرداخت شده) و پس انداز شخصی و فروش برخی اقلام تأمین شده است.
در پایان نامه،دکتر الهام یادآور میشود در مدت وزارت اتومبیل پیکان مدل 83 را نیز فروخته و تبدیل به پراید فوقالذکر کرده است.
گفتنی است، دکتر الهام در 30 بهمن 1385، نیز داراییهای خود را شامل سه دانگ یک منزل مسکونی و یک خودروی پیکان مدل سال 83 به رئیس وقت قوه قضائیه اعلام کرد.
این روند در دولت دهم نیز تکرار میشود و قوه قضائیه صحت اظهارات ایشان و سلامت مالی وی را تائید میکند.
شاید برایتان جالب باشد که دکتر الهام نخست از قبول سکههایی که همراه نشان به ایشان اهدا میشود سر باز می زند و به اصرار آقای احمدی نژاد میپذیرد، سکههایی که قسمت عمده آن در سفرهای استانی به نیازمندان اهدا و صرف امور خیر میشود بدون اینکه در بوق و کرنا شود!
آنانی که دکتر الهام را از نزدیک میشناسند به خوبی میدانند که حساسیت ایشان بر بیتالمال و ایجاد مشقت برای شخص ایشان و البته نزدیکان ایشان به حدی است که برخی آن را وسواس میدانند!
حالا اگر دولت آقای روحانی که وزرایش جز طبقه اشراف و سرمایه دارن کلان محسوب می شوند و در کنار عضویت در دهها شرکت و دریافتی مجزا از آنها برای دریافت حقوقهای نجومی نیز حریص هستند؛ وزیری یا معاونی شبیه دکتر الهام دارند که انصافاً در حکم مدال افتخاری برای هر دولتی محسوب میشود، بد نیست رویش کنند تا گند فیشهای چند ده میلیونی را تخفیف دهند!
یادمان نرود که در این دولت اعلام سرمایه وزرا و رئیسجمهور جرم اعلام شد.
- ۹۵/۰۴/۰۹