به عمل کار برآید آقای رئیس جمهور (راستی آزمایی یک بیانیه)
محمد ایمانی
هر چند ارزیابی عملی بیانیه آقای روحانی زمان می برد، اما راستی آزمایی آن دشوار نیست .در حقیقت اکنون زمان بیانیه و اعلامیه نیست بلکه هنگام عمل است. ایشان اگر چنان که بیانیه می گویند با کسی عقد اخوت نبسته اندودر مبارزه با فساد وحقوق های نجومی جدی هستند ،باید قبل از قوه قضائیه گریبان برادر و دستیار ارشدشان حسین فریدون ، معاون اولشان اسحاق جهانگیری ،وزرای اقتصاد و رفاه و احتمالآ معاون مدیریت و برنامه ریزی را به خاطر سببیت و آمریت ، قصور یا تقصیر ، آلودگی، ویا تعلل در ساماندهی آیین نامه ها و مجوز ها بگیرند ،عذر متخلفان را بخواهند و آنها را به قوه قضائیه معرفی کنند . والبته مسئولیت از سازمان بازرسی و قوه قضائیه ساقط نیست.
آقای روحانی و تیم ایشان هنوز تکلیف خود را با حقوق های کلان نجومی معلوم نکردهاند؛ با انکار و حمله به منتقدان شروع کردند،سپس مجبور به عذر خواهی در سیما شدند، همزمان گردن دولتی که 3سال پیش پایان یافته انداختند، آنگاه دستور عزل صادر کردند،بعد دلشان به رحم آمد و به استعفای 7- 8 متخلف بسنده کردند و معاون وزیر اقتصاد درباره دست کم 940 متخلف دیگر گفت دیگر کسی برکنار نخواهد شد، پس از آن سعی کردند حقوقهای نجومی را به کل نظام تسری دهند و ماجرا را به سکوت بکشانند و سرانجام آقای روحانی دیشب گفتند ممکن است این حقوق ها قانونی باشد ، هرچند که غیرمنصفانه و نامتعارف است(!) سؤال این است که اگر این حقوق و پاداش های نجومی قانونی است ،پس دستور عزل و پیگیری فسادتا آخر برای چه ؟! واگر نامشروع و غیر قانونی است که هست ،چرا انکار و اطلاق عنوان «نامتعارف » و دو ماه تاخیر در برخورد؟! حقوق و پاداش متعارف چه قدر است ؟10 ،20، 40، 60 ، 80، 200 ،500 یا 800 میلیون و یا فوق میلیارد؟
حالا هم مسئله روشن است .اگر این حقوق و پاداش های ده ها و صد ها میلیونی وبعضا بالای میلیارد نامشروع است ودر قبال متخلفان عقد اخوتی در میان نیست، با اعمال نفوذ های شوم حسین فریدون و پاداش چند صد میلیونی جهانگیری و قصور و تقصیر باقی اعضای ستاد اقتصادی دولت برخورد کنید و به مردم گزارش دهید.این گونه مردم باور میکنند که فقط دل در گرو آنان دارید و بس.
@lmanimohamad
- ۹۵/۰۴/۱۵