سراج معلم

لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم-لا موثر فی الوجود الا الله -امام خامنه ای:ان‌شاءالله تا ۲۵ سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت

سراج معلم

لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم-لا موثر فی الوجود الا الله -امام خامنه ای:ان‌شاءالله تا ۲۵ سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت

سراج معلم

هدف دادن اطلاعاتی در مورد دین و دنیاست
امیرالمومنین در حدیثی زیبا در راستای بصیرت افزایی می فرمایند: « کور آن کسی نیست که چشم ندارد ، بلکه کسی است که بصیرت ندارد. (کنزالعمال حدیث 1220) امام صادق(ع) می فرماید: عموی ما عباس بن علی، بصیرتی نافذ و استوار داشت. تعریفی بسیار زیبا از بصیرت : ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﺰﺭﮔﺎﻥ ﺧﺪﻣﺖ مقام معظم ﺭﻫﺒﺮﯼ ﺭﺳﯿﺪﻧﺪ ﻭ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺍﯼ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯿﻢ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺑﺎ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﺗﺮﺑﯿﺖﮐﻨﯿﻢ. آقا ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ: ﻣﻨﻈﻮﺭﺗﻮﻥ ﺍﺯ ﺑﺎ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﭼﯽ ﻫﺴﺖ؟ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ: ﮐﺴﺎﻧﯽ ﻣﺜﻞ ﻣﻘﺪﺍﺩ ﮐﻪ ﭼﺸﻤﺸﺎﻥ ﺑﻪ ﺩﻫﺎﻥ ﻣﻮﻻﯾﺸﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﮔﻮﺵ ﺑﻪ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﻭﻟﯿﺸﺎﻥ... آﻗﺎ ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ: ﺍﯾﻦ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺖ، ﺍﻣﺎ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ. ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻓﺮﺩ ﺑﺼﯿﺮ, ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﻣﺜﻞ ﻣﺎﻟﮏ ﺍﺷﺘﺮ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ امیرالمؤمنین (علیه سلام) ﺩﺭ ﻭﺻﻔﺶ ﻣﯿﻔﺮﻣﺎﯾﻨﺪ: مالک ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺍی اﺳﺖ ﮐﻪ ﺍگرﺩﺭ ﺑﯿﺎﺑﺎﻧﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﻣﻮﻻﯾﺶ ﻭ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﺎﯾﺪ، ﺩﻗﯿﻘﺎ" ﮐﺎﺭﯼ را ﻣﯿﮑﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻧﺰﺩ ﻣﻮﻻﯾﺶ ﺑﻮﺩ، ﻣﻮﻻﯾﺶ ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺍﻣﺮ ﻣﯿﮑﺮد... ﺑﺼﯿﺮﺕ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﺭ ﻏﯿﺒﺖ ﻣﻮﻻﯾﺖ هم ﺑﺪﺍﻧﯽ ﺍﻭ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ﻭ ﻫﻤﺎﻥ ﺭﺍ عمل کنی به نقل از qaemworld.blog.ir - هرگونه برداشت از این وبلاگ حتی بدون ذکر منبع آزاد است!

آخرین نظرات

اگر فریاد بزنید، مغزتان از کار می افتد

يكشنبه, ۱۶ فروردين ۱۳۹۴، ۰۷:۳۷ ب.ظ


محققان بر اساس بررسی های خود نشان دادند هنگام صحبت کردن با صدای بلند و فریاد زدن، فعالیت مرکز تکلم در مغز متوقف می‌شود.


فریادبررسی های جدید محققان دانشگاه کالیفرنیا در برکلی و محققان دانشگاه جان‌هاپکینز در مریلند نشان می‌دهد هنگام فریاد زدن، فعالیت ناحیه بروکا (Broca) در مغز متوقف می‌شود.

ناحیه بروکا یا مرکز تکلم در مغز، هنگام صحبت کردن با صدای بلند فعالیتی از کار می افتد، اما در طی صحبت کردن معمولی فعال است و برای کلمات و جملات بعدی برنامه‌ریزی می‌کند.

این بررسی نشان داد این ناحیه از مغز در ایجاد کلمات و جملات نقش ندارد، بلکه منطقه حیاتی برای یکپارچه‌سازی و هماهنگی اطلاعات در سایر مناطق مغز است.

نتایج این کشف نقش مهمی در تشخیص و درمان سکته مغزی، صرع و آسیب‌های مغزی مرتبط با اختلالات زبانی دارد.

زنان باردار از صدای بلند دوری کنند
پژوهش ها نشان داده است نوزادان از موقعی که رحم مادر هستند، قابلیت شنوایی را پیدا می کنند.

لذا مادران باردار از پانزده روز پس از لقاح (حدودا هفته چهارم بارداری) بایستی از قرارگیری در جاهای پر سر و صدا و شلوغ پرهیز کنند. همچنین گوش نوزادان بعد از تولد به شدت به صداهای بلند حساس است و گفته می شود صداهای بیشتر از 85 دسی بل برای آنها مضر می باشد.

به نحوه سخن گفتن خود دقت کنید،به عنوان مثال باید آرام و شمرده شمرده صحبت کنید تا هوای کافی به درون ریه‌ها جریان پیدا کند

راهکارهایی برای حفظ سلامت صدا
1- به میزان کافی آب بنوشید تا بدنتان به خوبی هیدراته (پر آب) شود. در مصرف کافئین نیز جانب اعتدال را رعایت کنید. تارهای صوتی شما خیلی سریع به ارتعاش در می‌آیند و مصرف کافی آب می‌تواند به روغن کاری آنها کمک کند.

2- در روز چند بار به تارهای صوتی‌تان استراحت دهید و به قول معروف «چرت صوتی» بزنید، به ویژه مواقعی که بیش از حد از صدایتان کار کشیده‌اید؛ به عنوان مثال معلم ها باید در زنگ تفریح بین کلاس ها حتی الامکان از حرف زدن اجتناب کرده و سعی کنند به جای صحبت کردن با همکاران در دفتر مدرسه، کمی به تارهای صوتی شان استراحت دهند.

3- سیگار نکشید. سیگار خطر بروز سرطان حنجره را خیلی افزایش می‌دهد. حتی استنشاق دود سیگار دیگران نیز می‌تواند به تارهای صوتی مان آسیب بزند.

4- از فریاد زدن و بلند صحبت کردن مداوم بپرهیزید. اگر به طور مکرر احساس خشکی و خستگی در گلویتان دارید و یا صدایتان دورگه، گرفته و یا زمخت شده است، نشانه‌های هشداردهنده ای محسوب می‌شود، مبنی بر آنکه باید در استفاده از صدایتان بیش از پیش اصول ایمنی را رعایت کنید. 

در واقع گرفتگی دائمی صدا، نوعی علامت هشداردهنده مبنی بر آسیب تارهای صوتی است.

5- به نحوه سخن گفتن خود دقت کنید. به عنوان مثال باید آرام و شمرده شمرده صحبت کنید تا هوای کافی به درون ریه‌ها جریان پیدا کند.

6- از صاف کردن مداوم صدای خود اجتناب کنید. این عمل به معنای کوبیدن تارهای صوتی به یکدیگر است و انجام بیش از حد آن می‌تواند تارهای صوتی را دچار آزردگی و گرفتگی کند. هر زمان که احساس کردید نیاز به صاف کردن صدا دارید، کمی آب بنوشید.


اگر به طور مکرر نیاز به صاف کردن صدا پیدا می‌کنید، بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا از نظر احتمال ابتلای به آلرژی، اختلالات سینوسی و بیماری ریفلاکس اسید معده شما را معاینه کند.

7- زمانی که بیمار هستید، به عنوان مثال موقع ابتلا به سرماخوردگی و یا گلودرد چرکی کمتر صحبت کنید.

8- هنگام صحبت در جمع به جای فشار آوردن به صدایتان، از میکروفن استفاده کنید.

9- هوای منزل و محل کارتان را همیشه مرطوب نگه دارید. برای این کار می توانید از دستگاه بخور استفاده نمایید. به خاطر داشته باشید که رطوبت هوا، برای حفظ سلامت صدایتان لازم است.

فرآوری: نیره ولدخانی

بخش سلامت تبیان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">