سراج معلم

لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم-لا موثر فی الوجود الا الله -امام خامنه ای:ان‌شاءالله تا ۲۵ سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت

سراج معلم

لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم-لا موثر فی الوجود الا الله -امام خامنه ای:ان‌شاءالله تا ۲۵ سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت

سراج معلم

هدف دادن اطلاعاتی در مورد دین و دنیاست
امیرالمومنین در حدیثی زیبا در راستای بصیرت افزایی می فرمایند: « کور آن کسی نیست که چشم ندارد ، بلکه کسی است که بصیرت ندارد. (کنزالعمال حدیث 1220) امام صادق(ع) می فرماید: عموی ما عباس بن علی، بصیرتی نافذ و استوار داشت. تعریفی بسیار زیبا از بصیرت : ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﺰﺭﮔﺎﻥ ﺧﺪﻣﺖ مقام معظم ﺭﻫﺒﺮﯼ ﺭﺳﯿﺪﻧﺪ ﻭ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺍﯼ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯿﻢ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺑﺎ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﺗﺮﺑﯿﺖﮐﻨﯿﻢ. آقا ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ: ﻣﻨﻈﻮﺭﺗﻮﻥ ﺍﺯ ﺑﺎ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﭼﯽ ﻫﺴﺖ؟ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ: ﮐﺴﺎﻧﯽ ﻣﺜﻞ ﻣﻘﺪﺍﺩ ﮐﻪ ﭼﺸﻤﺸﺎﻥ ﺑﻪ ﺩﻫﺎﻥ ﻣﻮﻻﯾﺸﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﮔﻮﺵ ﺑﻪ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﻭﻟﯿﺸﺎﻥ... آﻗﺎ ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ: ﺍﯾﻦ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺖ، ﺍﻣﺎ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ. ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻓﺮﺩ ﺑﺼﯿﺮ, ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﻣﺜﻞ ﻣﺎﻟﮏ ﺍﺷﺘﺮ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ امیرالمؤمنین (علیه سلام) ﺩﺭ ﻭﺻﻔﺶ ﻣﯿﻔﺮﻣﺎﯾﻨﺪ: مالک ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺍی اﺳﺖ ﮐﻪ ﺍگرﺩﺭ ﺑﯿﺎﺑﺎﻧﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﻣﻮﻻﯾﺶ ﻭ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﺎﯾﺪ، ﺩﻗﯿﻘﺎ" ﮐﺎﺭﯼ را ﻣﯿﮑﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻧﺰﺩ ﻣﻮﻻﯾﺶ ﺑﻮﺩ، ﻣﻮﻻﯾﺶ ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺍﻣﺮ ﻣﯿﮑﺮد... ﺑﺼﯿﺮﺕ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﺭ ﻏﯿﺒﺖ ﻣﻮﻻﯾﺖ هم ﺑﺪﺍﻧﯽ ﺍﻭ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ﻭ ﻫﻤﺎﻥ ﺭﺍ عمل کنی به نقل از qaemworld.blog.ir - هرگونه برداشت از این وبلاگ حتی بدون ذکر منبع آزاد است!

آخرین نظرات

بیمه طلایی فرهنگیان در چهارراه ابهام

دوشنبه, ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴، ۰۲:۵۳ ب.ظ
بیمه طلایی فرهنگیان از زمان شکل‌گیری تا کنون، با فراز و فرودهایی مواجه بود؛ پس از گلایه‌های فرهنگیان، مسئولان وزارت آموزش و پرورش در سال جدید، 4 بسته بیمه‌ای را ارائه کردند، بسته‌هایی که با ابهاماتی همراه هستند.

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس،‌ وزارت آموزش و پرورش گسترده‌ترین وزارتخانه کشور محسبوب می‌شود که حدود یک‌سوم پرسنل دولت در آن فعالیت می‌کنند.

با توجه به اهمیت تعلیم و تربیت آینده‌سازان کشور، لزوم توجه به سلامتی و آرامش فکری و روحی معلمان مورد تأکید مسئولان آموزش و پرورش دوره‌های مختلف بوده است و در این راستا برنامه‌های متعدد رفاهی و درمانی برای این قشر پرتلاش جامعه پیش‌بینی می‌شود.

از جمله این برنامه‌ها، بیمه طلایی فرهنگیان است؛ بیمه‌ای که از سال 89 با پوشش قرار دادن تمام فرهنگیان شاغل (اعم از رسمی و پیمانی) به همراه افراد تحت تکفل آنان شامل همسر و فرزندان، آغاز به کار کرد.

در آن سال میزان حق بیمه برای هر نفر ماهیانه 120 هزار ریال بود که 60 هزار ریال آن توسط کارمند و 60 هزار ریال دیگر از اعتبارات رفاهی فرهنگیان در وزارت آموزش و پرورش توسط اداره محل خدمت تأمین و پرداخت می‌شد.

از ویژگی‌های بیمه طلایی فرهنگیان می‌توان به «تأمین بیمه درمانی کامل برای فرهنگیان»، «تأمین تمام هزینه‌های بیمارستانی (جراحی‌های تخصصی، عمومی و بستری) بدون سقف و پرداخت تمام هزینه‌های انجام شده توسط فرهنگیان»، «پرداخت تمام هزینه‌های خدمات آزمایشگاهی، ویزیت پزشکان، هزینه‌های دارویی برای اولین بار در قراردادهای بیمه‌ای وزارت آموزش و پرورش»، «پرداخت هزینه‌های دندانپزشکی، تهیه عینک برای اولین بار در طرح بیمه مذکور» و «پرداخت هزینه زایمان تا سقف 10 میلیون ریال» اشاره کرد.

این بیمه از زمان شکل‌گیری تا کنون، با فراز و فرودهایی مواجه بود؛ تا آنجا شرکت بیمه‌گر این بیمه تغییر یافت و چند مورد نیز شامل پرداخت هزینه‌های دندانپزشکی و تهیه عینک هم از این بیمه حذف شد.

پس از این حوادث و گلایه‌های فرهنگیان، مسئولان وزارت آموزش و پرورش در سال جدید، 4 بسته بیمه‌ای برای فرهنگیان در نظر گرفته‌اند که هر فرهنگی می‌تواند به دلخواه یک بسته را انتخاب کرده و حق بیمه آن را پرداخت کند.

اما این 4 بسته چه تفاوت‌هایی دارند.

***بسته‌ شماره یک  

تعهدات هزینه‌های بیمارستانی شامل جراحی‌های تخصصی و درمان‌ طبی و سایر اعمال جراحی بدون سقف است؛ زایمان(طبیعی، سزارین و کورتاژ تشخیصی و تخلیه‌ای) نیز تا سقف 10 میلیون ریال است.

هزینه‌های نازایی و ناباروری(هزینه‌های تشخیص و دارو و درمان)، هزینه‌های دندانپزشکی، ویزیت، هزینه‌های تهیه اعضای طبیعی پیوندی با تأیید انجمن‌های مربوطه و هزینه‌های اروتز و پروتز(طبق تعرفه و تعریف وزارت بهداشت) بدون سقف است.

هزینه‌های رفع عیوب انکساری برای هر چشم با حداقل درجه 3 دیوپتر تا سقف 3 میلیون ریال، عینک و لنز طبی تا سقف یک میلیون ریال و آمبولانس داخل شهر 600 هزار ریال و خارج شهر یک میلیون ریال است.

نرخ حق بیمه ماهانه بسته شماره یک برای هر نفر توسط شرکت‌های بیمه‌گر 530 هزار ریال(با احتمال 10 تا 15 درصد افزایش یا کاهش) تخمین زده می‌شود که مبلغ 130 هزار ریال آن به عنوان سهم دستگاه تأمین و پرداخت خواهد شد و مابقی باید توسط بیمه‌شدگان پرداخت شود.

  *** بسته شماره 2

تعهدات هزینه‌های بیمارستانی شامل جراحی‌های تخصصی و درمان‌ طبی و سایر اعمال جراحی بدون سقف است؛ زایمان(طبیعی، سزارین و کورتاژ تشخیصی و تخلیه‌ای) نیز تا سقف 10 میلیون ریال است.

هزینه‌های نازایی و ناباروری(هزینه‌های تشخیص و دارو و درمان)، هزینه‌های پاراکلینیکی، ویزیت، هزینه‌های تهیه اعضای طبیعی پیوندی با تأیید انجمن‌های مربوطه و هزینه‌های اروتز و پروتز(طبق تعرفه و تعریف وزارت بهداشت) بدون سقف است.

هزینه‌های رفع عیوب انکساری برای هر چشم با حداقل درجه 3 دیوپتر تا سقف 3 میلیون ریال، عینک و لنز طبی تا سقف 500 هزار ریال و آمبولانس داخل شهر 600 هزار ریال و خارج شهر یک میلیون ریال است.

نرخ حق بیمه ماهانه بسته شماره دو برای هر نفر توسط شرکت‌های بیمه‌گر 380 هزار ریال(با احتمال 10 تا 15 درصد افزایش یا کاهش) تخمین زده می‌شود که مبلغ 130 هزار ریال آن به عنوان سهم دستگاه تأمین و پرداخت خواهد شد و مابقی باید توسط بیمه‌شدگان پرداخت شود.

 ***بسته شماره 3

به گزارش فارس، تعهدات هزینه‌های بیمارستانی شامل جراحی‌های تخصصی و درمان‌ طبی و سایر اعمال جراحی بدون سقف است؛ زایمان(طبیعی، سزارین و کورتاژ تشخیصی و تخلیه‌ای) نیز تا سقف 10 میلیون ریال است.

هزینه‌های نازایی و ناباروری(هزینه‌های تشخیص و دارو و درمان)، هزینه‌های پاراکلینیکی، هزینه‌های تهیه اعضای طبیعی پیوندی با تأیید انجمن‌های مربوطه و هزینه‌های اروتز و پروتز(طبق تعرفه و تعریف وزارت بهداشت) بدون سقف است.

هزینه‌های آمبولانس داخل شهر 600 هزار ریال و خارج شهر یک میلیون ریال است.

نرخ حق بیمه ماهانه بسته شماره سه برای هر نفر توسط شرکت‌های بیمه‌گر 230 هزار ریال(با احتمال 10 تا 15 درصد افزایش یا کاهش) تخمین زده می‌شود که مبلغ 130 هزار ریال آن به عنوان سهم دستگاه تأمین و پرداخت خواهد شد و مابقی باید توسط بیمه‌شدگان پرداخت شود.

 ***بسته شماره 4

تعهدات هزینه‌های بیمارستانی شامل جراحی‌های تخصصی و درمان‌ طبی و سایر اعمال جراحی بدون سقف است؛ زایمان(طبیعی، سزارین و کورتاژ تشخیصی و تخلیه‌ای) نیز تا سقف 10 میلیون ریال است.

هزینه‌های نازایی و ناباروری(هزینه‌های تشخیص و دارو و درمان)، و هزینه‌های تهیه اعضای طبیعی پیوندی با تأیید انجمن‌های مربوطه بدون سقف است.

هزینه‌ آمبولانس داخل شهر 600 هزار ریال و خارج شهر یک میلیون ریال است.

نرخ حق بیمه ماهانه بسته شماره دو برای هر نفر توسط شرکت‌های بیمه‌گر 180 هزار ریال(با احتمال 10 تا 15 درصد افزایش یا کاهش) تخمین زده می‌شود که مبلغ 130 هزار ریال آن به عنوان سهم دستگاه تأمین و پرداخت خواهد شد و مابقی باید توسط بیمه‌شدگان پرداخت شود.

* ابهام در پرداخت حق بیمه

به گزارش فارس، همانطور که در فرم‌های بیمه مشاهده می‌شود، در هر 4 بسته سهم دستگاه 130 هزار ریال تعیین شده است و سهم بیمه‌شدگان با توجه به نوع بسته، متفاوت است.

اما گفته‌های علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در خصوص سهم دستگاه برای بسته‌های بیمه طلایی فرهنگیان متفاوت است.

وزیر آموزش و پرورش در ابتدای هفته در برنامه تلویزیونی نگاه یک گفت: سهم دولت در بیمه طلایی فرهنگیان کاهش نیافته است و 4 بسته پیش‌بینی شده است و فرهنگیان هر کدام از این بسته‌ها را انتخاب کنند، درست معادل همان رقمی که فرهنگی پرداخت می‌کند، دولت نیز پرداختی دارد.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که فرهنگیان معتقدند در قبال حق بیمه‌ای که پرداخت می‌کنند خدمات کمتری دریافت می‌کنند، بیان داشت: تنوع 4 بسته یک مقداری فرهنگیان را به ایده‌آل‌هایی دارند، نزدیک می‌کند؛ ممکن است یک فرهنگی کمتر نیاز به پزشک داشته باشد و به‌التبع فرهنگی بسته‌ای را انتخاب می‌کند که هزینه کمتری دارد که پیش‌بینی می‌کنیم با توجه به جلساتی که با شرکت‌های بیمه‌گذار داریم تا آخر اردیبهشت ماه بیمه طلایی فرهنگیان نهایی و ابلاغ شود.

وزیر آموزش و پرورش در حاشیه مراسم سپاس معلم نیز این موضوع را تکرار کرد و گفت: امسال 4 بسته پیشنهادی به معلمان ارائه می‌شود و هر معلم با توجه به شرایطی که دارد یک گزینه را انتخاب می‌کند که متناسب با هر گزینه خدمات متفاوتی ارائه می‌شود و فرهنگی به این وسیله حق انتخاب دارد و این امکان برایش فراهم شده که گزینه متقاعد را انتخاب کند و در هر حال نیمی از هزینه‌ را دولت و نیمی دیگر را فرهنگی پرداخت می‌کند.

به گزارش فارس، جدا از خدماتی که در بسته‌ها ارائه شده است و در جای خود موضوع  گزارش دیگری خواهد بود، با توجه به گفته‌های وزیر آموزش و پرورش اگر نرخ حق بیمه ماهانه بسته شماره یک برای هر نفر 530 هزار ریال باشد، سهم آموزش و پرورش حدود 265 هزار ریال می‌شود که با مبلغ 130 هزار ریال سنخیت ندارد.

از سویی دیگر گلایه‌های برخی فرهنگیان نیز نباید نادیده گرفته شود مبنی بر اینکه با پرداخت نیمی از هزینه‌ها در تمام بسته‌ها، عدالت رعایت نخواهد شد چرا که هر کسی پول بیشتری داشته باشد بسته بهتر را انتخاب کرده و دولت نیز نیمی از آن را پرداخت می‌کند. 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">