سراج معلم

لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم-لا موثر فی الوجود الا الله -امام خامنه ای:ان‌شاءالله تا ۲۵ سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت

سراج معلم

لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم-لا موثر فی الوجود الا الله -امام خامنه ای:ان‌شاءالله تا ۲۵ سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت

سراج معلم

هدف دادن اطلاعاتی در مورد دین و دنیاست
امیرالمومنین در حدیثی زیبا در راستای بصیرت افزایی می فرمایند: « کور آن کسی نیست که چشم ندارد ، بلکه کسی است که بصیرت ندارد. (کنزالعمال حدیث 1220) امام صادق(ع) می فرماید: عموی ما عباس بن علی، بصیرتی نافذ و استوار داشت. تعریفی بسیار زیبا از بصیرت : ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﺰﺭﮔﺎﻥ ﺧﺪﻣﺖ مقام معظم ﺭﻫﺒﺮﯼ ﺭﺳﯿﺪﻧﺪ ﻭ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺍﯼ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯿﻢ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺑﺎ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﺗﺮﺑﯿﺖﮐﻨﯿﻢ. آقا ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ: ﻣﻨﻈﻮﺭﺗﻮﻥ ﺍﺯ ﺑﺎ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﭼﯽ ﻫﺴﺖ؟ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ: ﮐﺴﺎﻧﯽ ﻣﺜﻞ ﻣﻘﺪﺍﺩ ﮐﻪ ﭼﺸﻤﺸﺎﻥ ﺑﻪ ﺩﻫﺎﻥ ﻣﻮﻻﯾﺸﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﮔﻮﺵ ﺑﻪ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﻭﻟﯿﺸﺎﻥ... آﻗﺎ ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ: ﺍﯾﻦ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺖ، ﺍﻣﺎ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ. ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻓﺮﺩ ﺑﺼﯿﺮ, ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﻣﺜﻞ ﻣﺎﻟﮏ ﺍﺷﺘﺮ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ امیرالمؤمنین (علیه سلام) ﺩﺭ ﻭﺻﻔﺶ ﻣﯿﻔﺮﻣﺎﯾﻨﺪ: مالک ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺍی اﺳﺖ ﮐﻪ ﺍگرﺩﺭ ﺑﯿﺎﺑﺎﻧﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﻣﻮﻻﯾﺶ ﻭ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﺎﯾﺪ، ﺩﻗﯿﻘﺎ" ﮐﺎﺭﯼ را ﻣﯿﮑﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻧﺰﺩ ﻣﻮﻻﯾﺶ ﺑﻮﺩ، ﻣﻮﻻﯾﺶ ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺍﻣﺮ ﻣﯿﮑﺮد... ﺑﺼﯿﺮﺕ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﺭ ﻏﯿﺒﺖ ﻣﻮﻻﯾﺖ هم ﺑﺪﺍﻧﯽ ﺍﻭ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ﻭ ﻫﻤﺎﻥ ﺭﺍ عمل کنی به نقل از qaemworld.blog.ir - هرگونه برداشت از این وبلاگ حتی بدون ذکر منبع آزاد است!

آخرین نظرات
دست واعظی از کار بزرگ خالی بود/ پژمانفر اثبات کرد وزارتخانه در توسعه اینترنت ملی کارشکنی می کند/ این وزیر اگر استیضاح شود قطعا می افتد!
حاج آقای پژمانفر انصافاً کار کرده بود و با صلابت و استدلال و مطالبه کارشناسانه نشان داد که وزارت در اجرای طرح شبکه ملی اطلاعات تعلل می ورزد، کار شکنی می کند و اعتقاد ندارد.

گروه سیاسی  رجانیوز: حضور ناموفق وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مجلس که موجب دریافت کارت زرد از مجلس شد، حاشیه‎هایی را به دنبال داشت.

به گزارش رجانیوز، دکتر محمد سلیمانی که خود سابقه وزارت بر این وزارتخانه را در کارنامه داشته و هم اکنون نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی است، حاشیه‎های جالب توجهی از این حضور را به نگارش در آورده است.

در ادامه این حاشیه نگاری ویژه را که بصورت اختصاصی در اختیار رجانیوز قرار گرفته است می‎خوانید:

۱.      تا قبل از صحبت آقای واعظی به نظر می رسید جو مجلس خاموش است و اصلاً نمی شد نتیجه را حدس زد.

۲.      رفتن دکتر لاریجانی زمینه را برای کارت زرد بیشتر فراهم کرد. چون برای هواداران ایشان این حرکت معنی دار است.

۳.      آقای واعظی مسأله را سبک گرفته بود و به نظرم اطرافیانش به او قول صدرصدی داده بودند که مشکلی نیست.

۴.      تلاش رابطین وزارتخانه با مجلس برای توجیه نمایندگان از عملکرد وزیر و یا اطلاع رسانی به آنها جنبه منفعلانه داشت.

۵.      معاونین وزارتخانه دنبال امضاء دادن برای حل مشکلات منطقه ای بودند تا به این ترتیب رأی موافق وزیر را بالا ببرند.

۶.       وزارتخانه امتیازهائی را برای نمایندگان در طول چند ماهه اخیر در نظر گرفته بود که مؤثر واقع نشد یعنی در حقیقت امتیاز یا قولش داده شد، ولی رأی گرفته نشد.

۷.      عوامل وزارت از عملکردها و اطلاع رسانی در عملکردها صحبت نمی کردند و صرفاً لابی گری و خواهش و تمنا و التماس را مشی خود قرار داده بودند. یادم آمد روز اول وزارتم زیدی به من گفت: در مجلس دنبال خدا و پیغمبر نباش بلکه کار کن تا دستت از عملکرد پر باشه. خدا پدرش را بیامرزد.

۸.      صحبت آقای واعظی بسیار ضعیف و از موضع انفعال و انداختن توپ به زمین گذشتگان بود. حربه ای کهنه شده.

۹.      تن صدای آقای واعظی هم برای بسیاری از نمایندگان ملال آور بود. شاید ترسیده بود.

۱۰.  واعظی تلاش کرد با کار سیاسی و موضع سیاسی مانع کارت زرد شود که اثر منفی داشت. چون نمایندگان به وضوح متوجه اند که این وزارتخانه تخصصی است نه سیاسی.

۱۱.  جبهه گیری واعظی علیه آئین نامه مجلس هم از اشتباهات بزرگ ایشان بود که تصمیم عده ای از نمایندگان را به کارت زرد قطعی تر کرد.

۱۲.  صحبت واعظی غیر فنی و غیر کارشناسی بود. البته شاید دست او از عمکرد شایسته خالی بود. نتوانست عملکرد برجسته ای از کارنامه اش را بیان کند.

۱۳.  حاج آقای پژمانفر انصافاً کار کرده بود و با صلابت و استدلال و مطالبه کارشناسانه نشان داد که وزارت در اجرای طرح شبکه ملی اطلاعات تعلل می ورزد، کار شکنی می کند و اعتقاد ندارد.

۱۴.  توزیع برگه اشکالات عملکردی وزارت توسط حاج آقای پژمانفر در صحن علنی بسیار اثر گذار بود. چون فنی تهیه شده بود و جامع بود.

۱۵.  بعضی نمایندگان نگران بودند که حاج آقای پژمانفر علیه اینترنت موضع دارد. ولی ایشان از کاربران اینترنت و کلیت اینترنت ماهرانه دفاع کرد و اشکالات اساسی وزارت در رابطه با توسعه این حوزه را بیان کرد.

۱۶.  عصبانیت واعظی از یک طرف و متانت پژمانفر از طرف دیگر کفه ترازو را به نفع کارت زرد سنگین کرد.

۱۷.  ۷۰ رأی موافق به واعظی از ۱۹۵ نفر حاضر در صحن نشان دهنده عدم رضایت از عملکرد وزارت ارتباطات است.

۱۸.  آقای پژمانفر که خود از نشان دادن پاورپوینت واعظی انتقاد کرد، خودش از پاورپوینت استفاده کرد. البته حرفش را به نمایندگان با زیبائی منتقل کرد که عملکرد وزیر در صحنه عملی کم است، ولی در پاورپوینت زیاد است و یا به عبارتی عملکرد عملی وجود ندارد و صرفاً نتیجه کار وزارت یک پاورپوینت تکراری قدیمی است.

۱۹.  چند نفری که به نفع وزیر چهار چهار کردند خیلی در مجلس اثر گذار نبودند.

۲۰.  این صحنه نشان داد که صرف لابی کردن جواب نمی دهد، بلکه نیاز به کار و تلاش است.

۲۱.  واعظی نتوانست یا نمی توانست نشان دهد با مبالغ بیش از چند هزار میلیارد تومانی که مجلس در اختیارش گذاشته در سال ۱۳۹۳ چه قدمهای مثبتی برداشته است. نمایندگان احساس کردند این همه پول اگر دست یک وزیر دیگر بود با آن کاری می کرد کارستان.

۲۲.  حاج آقا آقاتهرانی هم ساکت و آرام نشسته بود. انگار خیالش راحت بود که پژمانفر کامل از پس کار بر میآید.

۲۳.  واعظی با عصبانیت و اوقات تلخی از صحن بیرون رفت. حاج آقای پژمانفر که نزد او رفته بود تشکر و خوش و بش کند، ظاهراً آماج حرف‎ها و توهین‎های ناپسند قرار گرفت. یادم به دوران وزارتم افتاد که از موضع نماینده‎ای ناراحت بودم. گله نزد باهنر بردم. حکیمانه گفت: همینه، خواستی وزیر نشی!

۲۴.  نمی دانستم موقعیت واعظی تا این حد متزلزل است. اگر استیضاحش اعلام وصول بشود و به صحن بیاد ۱۰۰%  از وزارت خواهد افتاد، مگر اینکه تا آن موقع چند کار بزرگ انجام داده باشد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">